Eşi ve kızını öldürmek için korkunç plan! Plastik kapta sakladığı yılanı uyurken odalarına saldı, anne ve çocuk...

Eşi ve kızını öldürmek için korkunç plan! Plastik kapta sakladığı yılanı uyurken odalarına saldı, anne ve çocuk...

Kan donduran cinayetin detayları ortaya çıktı. Eşi ve kızını gözünü kırpmadan öldüren adam, olayların detayları öğrenenlerin yüreği cız etti. Uyudukları odaya zehirli yılanı salan cani adam, polis ekipleri tarafından yapılan sorgu sonrasında tutuklandı. İşte tüm detaylar...

Plastik kabın içerisinde koyduğu kobra yılanıyla hem eşini hem de kızını öldürdü. Eşiyle kızının uyuduğu odaya saldığı zehirli yılan ikisini de ısırdı. Polis tarafından başlatılan soruşturmanın ardından yılanı nereden geldiği ve nasıl yaşandığını tek tek anlattı.

CANİ ADAM EŞİNİ VE 2 YAŞINDAKİ KIZINI ÖLDÜRDÜ

Hindistan'da meydana gelen olayda bir adam hem eşini hem de kızını gözünü kırpmadan öldürdü. Kan dondurucu cinayette bir kobra yılanını uyuyan kızının ve annesinin üzerine bilerek saldığı ortaya çıktı. Yılan tarafından ısırılan 23 yaşındaki Basanti Patra ve 2 yaşındaki kızı Debasmita evlerinde ölü bulundu.

25 yaşındaki zanlı plastik kavanozda getirdiği yılanı eşi ve kızı uyurken saldığı iddia ediliyor. Polis tarafından yapılan soruşturmanın ardından detaylar ortaya çıktı. Ganjam Polis Müfettişi Jagmohan Meena, 6 Ekim tarihindeki olaydan başından beri adamdan şüphelendiklerini paylaştı. Fakat, delil olmadığı için tutuklanamadığı söylendi.

screen-10.jpg

ACI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

2020 yılında evlenen Ganesh ve Basanti çiftinin son günlerde aralarının bozuk olduğu ortaya çıktı. Çift arasında yaşanan anlaşmazlıkların ardından cinayetin meydana geldiği paylaşıldı. Yılanı bir yılan oynatıcısından "dini amaçlar" kapsamında aldığı kaydedildi.

Ganesh Patra ilk başta soruşturma esnasında iddiaları reddederken, yılanın kendi kendine geldiğini paylaşmıştı. Sorgulamanın devamında yılanı kendisinin saldığını itiraf ederek suçunu kabul etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN