Eşine iğne yaptı diye erkek hemşireye kabusu yaşatmıştı! Fahrettin Koca yeni kararı sosyal medyadan açıkladı

Eşine iğne yaptı diye erkek hemşireye kabusu yaşatmıştı! Fahrettin Koca yeni kararı sosyal medyadan açıkladı

Şanlıurfa’da yaşanan korkunç olayda yeni gelişme! Eşine iğne yaptı diye erkek hemşireye kabusu yaşatmıştı! Gelen tepkilerden sonra yeni karar alındı! Fahrettin Koca yeni kararı sosyal medyadan açıkladı...

Şanlıurfa'da Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin acil servisinde meydana gelen olayda, hasta eşine yapılan iğne sonrasında yaşanan saldırı büyük infial yaratmıştı. Hemşire Mehmet Şah Bilge'nin burnunun kırılmasına neden olan saldırgan, adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Ancak yeni gelişmelerle birlikte şüpheli hakkında tutuklu yargılama kararı çıkarıldı.

OLAY 6 EKİM’DE YAŞANMIŞTI

anliurfada-erkek-hemsireye-siddet-uygulamisti-bakan-koca-duyurdu-o-kisi-hakkinda-tutuklama-karari-cikti.jpg

6 Ekim'de Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde yaşanan olayda, rahatsızlanan kadın hastaya erkek hemşire Mehmet Şah Bilge tarafından iğne yapıldığı sırada çıkan tartışma sonucunda Kadir Fatih S., hemşireye saldırmıştı. Olayın ardından Kadir Fatih S. gözaltına alınmış, Mehmet Şah Bilge ise tedavi altına alınmıştı.

“HEMŞİRENİN O SÖZLERİ YÜZÜNDEN KENDİMİ KAYBETTİM”

nwnufoj-leajrmfxzni2mw.webp

Kadir Fatih S., emniyetteki ifadesinde pişmanlığını dile getirerek, yaşanan olayın ardındaki sebepleri anlattı. Saldırganın ifadesinde, "Eşim iğnesinin yapılması için perde ile dizayn edilen alandaki yatağa uzandı. Bu sırada içeriye erkek hemşire geldi ve benden perdenin dışına çıkmamı istedi. Ben de çıktım, iğne yapıldıktan sonra hemşire bana bakarak, 'Seni perdenin dışına çıkarmam zoruna mı gitti?' dedi. Bu söz üzerine kendimi kaybederek, ona saldırdım. Hem eşimin hastalığı hem de hemşirenin o sözleri yüzünden kendimi kaybettim. Yaşanan bu olaydan dolayı pişmanım" şeklinde ifade verdiği belirtildi.

FAHRETTİN KOCA AÇIKLAMA YAPTI

tasarimsuujpg-12-24.webp​​​​​​​

Adliyeye sevk edilen Kadir Fatih S., adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bu durum, kamuoyunda büyük tepkilere yol açmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili sosyal medya hesabından "Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli erkek hemşire arkadaşımıza şiddet uygulayan, önce hakkında tutuksuz yargılama kararı verilen saldırgan hakkında, savcılığın tutuklu yargılama talebi üzerine bu yönde karar çıkmıştır. Şu an firari olan saldırgan aranmaktadır. En kısa zamanda cezasını çekmeye başlayacağına inanıyoruz." Şeklinde açıklama yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN