Fiyatı 150 TL’den dibe çakıldı! Hamsiler dolaplara stoklanıyor! 125 TL cebinizde kalacak! Kapış kapış gidiyor

Fiyatı 150 TL’den dibe çakıldı! Hamsiler dolaplara stoklanıyor! 125 TL cebinizde kalacak! Kapış kapış gidiyor

Kış mevsiminin en sevilen lezzetleri arasında yer alan balık fiyatları da sezon başında vatandaşın cebini yaktı. Şimdi ise fiyatlar dibe çakıldı. Hamsi fiyatlarındaki düşüş balık severlerin yüzünü güldürürken dolaplarda tıka basa balık da olacak. İşte tüm detaylar…

Balık severler şimdiden stok yapmaya başladı. Sezon başında 150 TL'ye kadar çıkan hamsi fiyatları şimdilerde 25 TL'ye kadar geriledi. Ordu'da hamsi fiyatlarında yaşanan düşüş dikkat çekerken vatandaşlar da soluğu tezgah başında alıyor.

KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR

Sezon başında kilosu 150 TL'yi gören hamsi fiyatları şimdilerde 40 TL'ye kadar geriledi. Sinop hamsisi bugün 80 TL'den satışa çıkarılırken Ordu'da yerli hamsinin fiyatı ise 40 TL'yi gördü.

hamsi-1.jpg

Hamsi avındaki artış balık fiyatlarında düşüşe neden olurken Altınordu ilçesinde bir balık tezgahında hamsinin kilogram fiyatı 25 TL'yi gördü. Geçtiğimiz haftalarda 60 ila 70 TL bandında yer alan hamsinin kilogram fiyatı şimdilerde 40 TL'ye kadar düşüş gösterdi. Fiyatlardaki düşüşün nedeni balık avındaki artış olduğu ifade edilirken balık fiyatlarını şehirlere göre değişiklik gösterdiği vurgulanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN