Gözlük kullananlar dikkat! Tüm lekeler anında yok olacak! İki malzemeyi karıştır hemen uygula! Cam gibi görme garantili

Gözlük kullananlar dikkat! Tüm lekeler anında yok olacak! İki malzemeyi karıştır hemen uygula! Cam gibi görme garantili

Gözlük kullananların baş belası lekeler bir çırpıda ortadan kaybolacak. Her evde bulunan 2 malzeme ile gözlük camlarınızı parıl parıl parlatabilirsiniz. İşte tüm temizleyicileri çöpe attıran o yöntem…

Gözlük camlarını incitmeden ya da çizmeden tüm lekelerden arındırmak yalnızca iki malzeme ile oldukça mümkün olacak. Gözlük kullanan birçok kişi gün içerisinde oluşan gözlük lekelerinden şikayetçi olurken gözlük camlarını tertemiz tutacak o yöntem herkes de sevindirdi. Kirli ve görüşünüzü engelleyen camlarınızı anında temizleyebilirsiniz. İşte tüm temizleyicileri çöpe attıran o yöntem…

IŞIL IŞIL PARLAYACAK

En çok kullanılan ve en çok kirlenen ürünler arasında yer alan gözlükler lekeli camlar ile can sıkıcı bir hal almaktadır. Kirli ve lekeli gözlük görüşü engellerken tüm bu lekelerden bir çırpıda kurtulmanız mümkün. Kullandığınız tüm spreyleri çöpe attıracak oldukça pratik bir yöntem ile geldik. Derdinizin dermanı yalnızca iki malzeme de yatıyor.

gozluk-cami.jpg

LİMON VE BULAŞIK DETERJANI KULLANIN

Temizlikte en etkili ürünler arasında yer alan limon, parlatma etkisi ile lekeli gözlük camlarının çözümü olacak. Gözlük camlarınızı ışıl ışıl parlatırken bütün lekeyi ve kilidi alıp götürüyor. Limon suyunu bulaşık deterjanı ile birleştirdiğinizde etkiyi iki kat arttırabilirsiniz.

Limon ve bulaşık deterjanı ile gözlük camını temizlemek için yapmanız gereken şey bir kap içerisinde bir miktar limon suyu ilave ederek üzerine bulaşık deterjanı koymaktır. Daha sonra bu karışımı gözlük camınıza dökerek hafifçe ovalayınız. Ardından gözlük camı temiz ve kuru bir bezle kuruladıktan sonra lekelerin ortadan kalktığını göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN