Hem deneyimsiz hem KPSS'siz alımlar başladı! Mühendis, tekniker, satış pazarlama uzmanı alınacak

Hem deneyimsiz hem KPSS'siz alımlar başladı! Mühendis, tekniker, satış pazarlama uzmanı alınacak

Yeni mezun olan ve deneyimsiz kişiler iş bulmakta zorlanırken o şirket hem deneyimsiz hem de KPSS'siz personel alımları için düğmeye bastı. Özellikle deprem bölgesinde personel alımı yapılacağını duyuran şirket tüm detayları tek tek açıkladı. İşte personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Personel alımları hakkında araştırmalar devam ederken Türk Telekom yeni personel alımları için kolları sıvadı. Türk Telekom, “dayanışmanın gücünü daha fazla hissettiğimiz bu dönemde istihdamda önceliği deprem bölgesindeki adaylarımıza veriyoruz” ifadeleri ile yeni personel alımları için düğmeye bastı. İşte personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…


TÜRK TELEKOM'DAN YENİ İLANLAR

Kahramanmaraş depreminin ardından afet bölgesi ilan edilen 11 şehirde çalışmalar devam ediyor. Farklı kurumlardan yapılan açıklamalar kapsamında depremzedeler için iş kapısı aralanıyor. Türk Telekom farklı rol ve sorumluluklarla görev yapabilecek adaylar için yeni ilanlarını açıkladı.

personel-2-001.jpg

TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

  • İkametgahı depremden etkilenen illerde bulunan ve deprem nedeniyle ikametgah değiştirmiş olan kişiler Türk Telekom tarafından yayınlanan ilanlara başvuru yapabilecek.
  • Kendisi, 1 dereceden yakınları, evi ya da işi depremden etkilenen kişiler başvuruda bulunabilecek.
  • Yapılacak personel alımları kapsam Ticari (Satış, Pazarlama) ve Kurumsal (İnsan Kaynakları, Finans, Destek Hizmetleri) fonksiyonlar için tercihen İktisadi İdari Bilimler, Endüstri Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği bölümlerinden mezun olan kişiler başvuru yapabilecek.
  • Teknoloji alanında çalışacak olan kişilerden ise Bilişim veya Elektrik/ Elektronik mezunu olması ya da Mühendislik bölümlerinden mezun olması isteniyor.
  • Tekniker pozisyonunda çalışacak kişilerin 30 yaşında doldurmamış olması isteniyor.
  • 2 yıllık meslek yüksek okullarının Bilişim veya Elektrik/Elektronik, Haberleşme, Enerji ve benzeri bölümlerinden mezun olan ve deprem bölgesinde çalışabilecek kişiler isteniyor.
  • Stajyer pozisyonunda çalışacak olan kişilerin 25 yaşında aşmamış olması istenirken başvurulan alana uygun olarak Bilişim, Elektrik - Elektronik, Endüstri, İşletme ile ilgili mühendislik bölümlerinde veya İktisadi İdari Bilimler fakültelerinde 3. veya 4. sınıf öğrencilerinin tercih edileceğinin altı çizildi.

turk-telekom-1.jpg

TÜRK TELEKOM ÇALIŞMA MODELİ NASIL OLACAK?

Depremden etkilenen 11 ilde ikamet eden adayların başvuru yapabileceği personel alımları için imkan dahilinde belirli bir çalışma stili uygulanacak. Deprem nedeniyle ikametgahını değiştirmiş olan adaylar ise gerekliliğine göre İstanbul-Ankara lokasyonlarında hibrit çalışma yöntemi ile çalışmalarını sürdürecek. Stajyer pozisyonları içinde uzaktan çalışma modeli uygulanacak.
personel-is.jpg

BAŞVURULAR NASIL OLACAK?

Türk Telekom tarafından yayınlanan personel alımları için başvuruda bulunacak kişilerin Online olarak Türk Telekom'un kariyer internet sitesi üzerinden başvuru yapabileceği belirtildi. Personel alımları için son başvuru tarihi 10 Nisan 2023 olarak açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN