Herkes zam yaparken o indirim yaptı! O şehirlerde ekmek fiyatları düştükçe düştü!

Herkes zam yaparken o indirim yaptı! O şehirlerde ekmek fiyatları düştükçe düştü!

Ramazan ayına kısa bir süre kala eş peşe gelen zam haberleri vatandaşı isyan ettirirken o şehirde tüm vatandaşını sevindirecek bir açıklamada bulundu. Fırıncılar arasındaki rekabet ekmek fiyatlarını da aşağıya çekti. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Ramazan ayı için sayılı günler kala el yakacak pide fiyatları vatandaşı mutsuz etti. Belediyeler tarafından yapılan açıklamalar kapsamında peş peşe zamlar yapılırken o belediye zamları inat indirim yaptı. O şehirde ekmek fiyatları 2 lira 75 kuruşa düşerken vatandaşla fiyatlardan memnun oldu. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

ZAMLARA İNAT İNDİRİM

Ramazan ayında fırınlarda yer alacak pide fiyatları için peş peşe açıklamalar gelirken vatandaşlar da pide almaya korkar oldu. Pide fiyatlarına büyük zam gelirken Çankırı'da ekmek fiyatları da düşüşe geçti. Fırıncılar arasındaki rekabet ekmek fiyatlarına yansırken fırıncılar da peş peşe indirim yapmaya başladı. Ekmek fiyatları Çankırı'da 2 lira 75 kuruşa kadar düştü.

ekmek-zamlandi.jpg

TÜİK tarafından açıklanan veriler kapsamında Şubat ayı enflasyon rakamları %3,15 olarak kayıtlara geçerken yıllık bazda görülen enflasyon ise %55.18 olarak açıklandı. Artan enflasyon nedeniyle gıda fiyatlarına gelen zamlar rekor seviyeye ulaşırken vatandaşlar da yapılan zamlardan şikayetçi olmaya devam ediyor.

RAMAZAN'DA TÜKETİCİNİN YÜZÜ GÜLECEK

Ramazan ayı yaklaşırken her yıl olduğu gibi bu yılda fırsatçılar zam üstüne zam yapmaya devam ediyor. Ramazan ayında sofraların vazgeçilmez lezzeti pideler ise el yakacak fiyatlarıyla vatandaşın korkulu rüyası oldu. İllere göre değişiklik gösteren pide fiyatları 10 TL ile 20 TL arasında değişiklik gösteriyor.

ekmek-zam.jpg

Çankırı ve Kastamonu'da Fırıncılar arasındaki rekabet ekmek fiyatlarına yansırken indirim haberi tüm vatandaşın yüzünü güldürdü. Kastamonu'da yapılan zamlarla birlikte 200 gram ekmek fiyatı 5 TL'ye yükselirken yaşanan rekabet nedeniyle bazı Market ve fırınlarda ekmek fiyatları 4 TL'ye kadar geriledi. Kastamonu'da pide fiyatları ise 10 TL olarak açıklanırken yumurtalı pide fiyatları 12,5 TL olarak belirlendi.

ekmek.jpg
Çankırı'da fırıncılar arasındaki rekabet ekmek fiyatlarına yansırken yapılan son açıklama ile fiyatların 2.75 kuruşa kadar düştüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN