İmamoğlu, 'Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' sorusunu ilk kez yanıtladı

İmamoğlu, 'Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' sorusunu ilk kez yanıtladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Kitap Fuarı'nda katıldığı söyleşide kendisine yöneltilen, "Cumhurbaşkanımız olacak mısınız?" sorusunu yanıtladı.

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 3-11 Aralık 2022 tarihleri arasında Beylikdüzü ilçesinde yer alan Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) Fuar ve Kongre Merkezi'nde 39. kez düzenleniyor.

Hafta sonu olması dolayısıyla fuar ikinci gününde çok sayıda kitapseveri ağırladı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da bugün Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın ziyaretçileri arasındaydı.

ekrem-imamoglu-dilek-imamoglu-tuyap-kitap-fuari-1.jpeg

İMAMOĞLU ÇİFTİ KİTAP FUARINDA SÖYLEŞİ YAPTI

İmamoğlu çifti, fuarda İBB yayınlarının bulunduğu standı ziyaret ederek kitap imzaladı.

Fuar alanında kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan İmamoğlu çifti, daha sonra yazar Yekta Kopan'ın moderatörlüğünde bir söyleşiye katıldı. Ekrem İmamoğlu burada kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı.

ekrem-imamoglu-tuyap-kitap-fuari-1.jpeg

İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?

Söyleşi de konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir katılımcının, "Cumhurbaşkanımız olacak mısınız?" sorusuna, "Allah bilir..." karşılığını verdi.

İmamoğlu yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 100. yılına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "15 ciltlik Cumhuriyetin 100. yılını anlatan bir kitap geliyor. Yaklaşık 2,5 yıldır çalışıyoruz. Yine çok özel, 2 ciltlik bir Lozan kitabı geliyor. Bu kitaplar, 2023'te Cumhuriyetimizin 100. yılında İstanbullulara hediye edeceğimiz eserler olacak. Biz özellikle İstanbul'da, hatta Türkiye'nin her noktasında çocuklar okuyabilsin diye büyük gayret içerisindeyiz" dedi.

ekrem-imamoglu-tuyap-kitap-fuari-2.jpeg

ekrem-imamoglu-dilek-imamoglu-tuyap-kitap-fuari-2.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN