İmamoğlu ve Yavaş kollarını sıvayarak gençlere seslendi

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı, İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş, Ankara'daki miting öncesi video mesaj paylaşarak gençlere seslendi. İmamoğlu, ''Hileden, hurdadan medet umulmaması için kötü ihtimallere fırsat vermemek için 14 Mayıs'ta bu işi bitirmeliyiz.'' ifadelerine yer verirken Yavaş, ''Güzel günleri ertelemeye gerek yok. Haydi gençler 14 Mayıs'ta sandığa gidelim ilk turda birlikte bitirelim.'' diye konuştu. İki ismin kolları sıvadığı görüldü.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, seçime 2 günden az süre kala Ankara Tandoğan'da düzenlenecek miting öncesi gençlere seslendi. İmamoğlu'nun ve Yavaş'ın kollarını sıvadığı görülen videoda şu açıklamalarda bulunuldu:

''Ankara'dayız. Mansur Başkanımla birlikteyiz. Sizi konuşuyoruz sevgili gençler. Bu seçimin anahtarı sizin elinizde. Ülkenin bugüne de yarınına da sizler karar vereceksiniz. Sizin desteğinizle oyunuzla bu işi birinci turda bitirip 15 Mayıs'ta ülkeyi huzura kavuşturabiliriz. Hileden, hurdadan medet umulmaması için kötü ihtimallere fırsat vermemek için 14 Mayıs'ta bu işi bitirmeliyiz. Biz geleceği sizler ile birlikte hayal edecek birlikçe çalışacağız. Yeter ki siz bize inanın bize güvenin

15 milyon genç ilk kez oy kullanacak. Değişimi onların enerjisi ve gücü ile sağlayacağız. Ben gençlere güveniyorum onların kaygılarını ve şüphelerini de anlıyorum. Hepsini de konuşur ve çözeriz biz buradayız. Vatanın her karış toprağını kutsal bilenleriz. Bu ülkenin hiç bir sorunu çözümsüz değil. Bu ülkenin gençleri de sahipsiz değil. Güzel günleri ertelemeye gerek yok. İlk turda bitirmemiz lazım. Haydi gençler 14 Mayıs'ta sandığa gidelim ilk turda birlikte bitirelim.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN