İşte İmamoğlu'nun siyasi yasak ve hapis cezasını öğrendiği an: Yeni başladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak ve hapis cezası tartışılırken İBB yöneticisi Murat Ongun, İmamoğlu'nun hapis cezasını öğrendiği anı paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. İmamoğlu'na ayrıca siyasi yasak kararı verilmişti.

6'lı masa liderleri İmamoğlu'na destek için "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" sloganıyla Saraçhane'de düzenlenen buluşmaya katıldı. Program sonrası yeni bir gelişme daha yaşandı. İmamoğlu'nun avukatı Kemal Polat, savcı Furkan Okudan'ın cezayı az bulduğunu belirterek istinafa gideceğini açıkladı.

O ANI PAYLAŞTI

Kamuoyu İmamoğlu'na verilen hapis cezasını konuşurken İBB yöneticisi Murat Ongun sosyal medya hesabından İmamoğlu'nun hapis cezasını öğrendiği anı paylaştı. İmamoğlu'nun hapis cezasını öğrendiği anda İYİ Parti lideri Meral Akşener de bulunuyordu. Akşener'in İBB binasında İmamoğlu'na sarıldığı fotoğraf gündem olmuştu. O anların videosunu da paylaşan Ongun "Siyasi yasak ve 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasının öğrenilme anı!" ifadelerine yer verdi.

YENİ BAŞLADI

Videoda Akşener'in yerinden kalkarak "Tamam gel yeni başladı" diyerek İmamoğlu'na sarıldığı görülüyor. İmamoğlu'da gülerek "yeni başladı. Evet ablacım sağ ol" diyor. İmamoğlu daha sonra, "Halkın verdiği yetkiyi bir avuç insan alamaz" diyerek hayırlı olmasını diliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN