Babacan, 'Endişeye mahal yok' diyerek paylaştı: Nöbetleşe zorbalık dönemi sona erecek

Babacan, 'Endişeye mahal yok' diyerek paylaştı: Nöbetleşe zorbalık dönemi sona erecek

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Saraçhane'deki destek mitinginde yaptığı konuşmasından bir kesit paylaşarak "Bu nöbetleşe zorbalık dönemini sona erdireceğiz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak verilmesi birçok siyasetçi ve sanatçının tepkisine neden oldu.

Daha sonra İmamoğlu, Saraçhane'de bulunan İBB binasına Altılı Masa genel başkanlarını davet etti. Coşkulu mitingde buluşan ve ‘siyasi operasyon’ vurgusu yapan liderler ‘İktidara yürüyüşümüz engellenemez’ mesajı verdi.

DEVA Partisi Ali Babacan, dünkü mitinginde yaptığı konuşmasından bir video paylaşarak "Endişeye mahal yok, biz bu nöbetleşe zorbalık dönemini sona erdireceğiz" ifadelerini kullandı.

Babacan'ın paylaşımı şu şekilde:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN