İşte Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu hakkında verilen hapis cezası kararını öğrendiği an

İşte Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu hakkında verilen hapis cezası kararını öğrendiği an

Önceden planlanan bir resmi görüşmeler için bu sabah Almanya’ya giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bu gelişme üzerine İBB Başkanı İmamoğlu’nu telefonla arayarak davada yaşanan gelişmeler hakkında bilgi aldığı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı verildi.

MAHKEME KARARI İLETİLDİ

Davanın görüldüğü sırada çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya'da bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun mahkeme sonucu öğrendiği o an dikkat çekti. Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu'nun aldığı ceza ve siyasi yasak kararı bildirildi.

Kılıçdaroğlu, mahkeme sonrası aldığı kararla özel bir uçak ile İstanbul'a döneceğini açıkladı. Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Kiras'ın "İstanbul'a gidince ne yapmayı düşünüyorsunuz?" sorusunu cevaplayan Kılıçdaroğlu, "Adaletsizliği yapanlara da bunu asla bırakmayacağız." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN