İstiklal saldırısını düzenlenen teröristin kaldığı yerle ilgili dikkat çeken sözler: Kamufle olmak için çok güzel bir bölge

İstiklal saldırısını düzenlenen teröristin kaldığı yerle ilgili dikkat çeken sözler: Kamufle olmak için çok güzel bir bölge

Taksim'de 6 kişinin öldüğü 81 kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısını gerçekleştiren teröristin kamufle olmak için 4 ay çalıştığı tekstil atölyesinin bulunduğu binada oturan Barış Özen adlı vatandaş, "Burası kamufle olmak için çok güzel bir bölge, her türlü insana rastlamak mümkün” dedi. Özen, teröristin binalarında oturduğunu öğrenince çok korktuklarını söyledi.

İstiklal Caddesi'nde hain saldırıyı gerçekleştiren teröristin Esenler’de konakladığı tekstil atölyesi görüntülenirken, aynı binada 16 yıldır yaşayan Barış Özen adlı vatandaş çarpıcı sözler sarf etti. Özen, bölgenin kamufle olmaya müsait bir yer olduğunu belirtti.

4 AY ÇALIŞTI

Geçtiğimiz hafta sonu İstiklal Caddesi’ne bombalı paket bıraktıktan sonra kaçmaya çalışan yabancı uyruklu teröristin Esenler’de bir tekstil atölyesine geldiği öğrenilmişti. Yapılan araştırma çalışmaları sonucunda teröristin 4 ay bu tekstil atölyesinde konakladığı belirlendi.

2-012.jpg

"ÇOK KORKTUK"

Yaşam alanı olarak kullanılan tekstil atölyesinin içi görüntülenirken, aynı bina da 16 yıldır yaşayan Barış Özen, "Kadının burada oturması bizi çok korkuttu, gerçekten biz burada oturduğunu öğrenince çok korktuk. Ben Cumartesi akşamı yine aynı kıyafetler ile görmüştüm o kadını gece saat 22.30 sıralarında. Bombadan kaçarken ki kıyafetlerini gördüyseniz o kıyafetler vardı üzerinde" diye konuştu.

3-005.jpg

"KAMUFLE OLMAK İÇİN ÇOK GÜZEL BİR BÖLGE"

"Biz hiç şüphelenmedik, çünkü burada bir sürü tekstil var ve çalışan işçiler var, onlar gibiydi bir değişiklik yoktu" diyen Özen, "Türkiye’nin başı sağ olsun gerçekten. 16 yıldır burada yaşıyorum, ben eskiden burası çok daha iyiydi mahalle arasındaki tekstil atölyeleri çok berbat duruma getirdi bizi. Burası kamufle olmak için çok güzel bir bölge her türlü insana rastlamak mümkün burada” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN