Vali Yerlikaya Taksim saldırısında yaralananlarla ilgili son durumu paylaştı

Vali Yerlikaya Taksim saldırısında yaralananlarla ilgili son durumu paylaştı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında yaralananlarla ilgili son durumu paylaştı. Vali Yerlikaya, "81 hastamızdan 68’i taburcu oldu. 11 hastamızın serviste, 2 hastamızın da yoğun bakımda tedavileri sürüyor" dedi.

Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada 6 kişi yaşamını kaybetmiş 81 kişi ise yaralanmıştı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, terör saldırısındaki yaralıların son durumu hakkında bilgi verdi.

68 HASTA TABURCU OLDU 2 HASTA YOĞU BAKIMDA

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya şu ifadelere yer verdi:

İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında yaralanan 81 hastamızdan 68’i taburcu oldu. 11 hastamızın serviste, 2 hastamızın da yoğun bakımda tedavileri sürüyor. Tedavileri devam eden hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da yaptığı açıklamada, "İstiklal Caddesindeki patlamada yaralananların son durumu; 81 yaralıdan 13’ünün tedavisi halen devam ediyor. Durumları ağır olan 2 yaralı yoğun bakımda. Serviste olan 11 yaralıdan 8’inin durumu orta, 3’ünün durumu iyi. Sizlere iyi haberler vermek için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN