Kahreden not! Taha Duymaz'ın bilgisayarından çıktı okuyanlar kahroldu

Kahreden not! Taha Duymaz'ın bilgisayarından çıktı okuyanlar kahroldu

En büyük hayali ünlü olmak olan Taha Duymaz, bu hayalini gerçekleştirdikten kısa bir süre sonra Kahramanmaraş depreminde aramızda ayrıldı. Ünlü fenomenin yürek burkan hayat hikayesi pek çok kişi tarafından araştırılırken, Duymaz'ın enkaz altından çıkarılan bilgisayarındaki not okuyanları gözyaşlarına boğdu. İşte Duymaz'ın bilgisayarındaki o not...

Kahramanmaraş depremine Hatay'daki evinde yakalanan Taha Duymaz’ın ölümü herkesi yasa boğdu. Küçük mutfağında yaptığı yemekler ile adını tüm Türkiye'ye duyuran Taha Duymaz’ın son notu yürekleri dağladı. Ablasından gelen paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem binlerce vatandaşı da aramızdan ayırdı. Depreme Hatay'daki evinde yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın aldığı son not ise herkesi duygulandırdı. Enkazdan günler sonra cansız bedeni çıkarılan Taha'nın hayalleri de enkaz altında kaldı. Taha'nın bilgisayarına kaydettiği son not ablası Semiha Duymaz tarafından paylaşılırken o not herkesin yüreğine dokundu. İşte Taha Duymaz’ın o notu…

TAHA DUYMAZ'IN SON NOTU GÖRENLERİ DUYGULANDIRDI

Ünlü sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın ölümünün ardından yapılan paylaşımlar gündemde yer almaya devam ediyor. Semiha Duymaz Taha'nın oğlu ile oynadığı bir videoyu paylaşırken görüntü üzerine "Bu ben köydeyken. Annemgilde. 'Taha çok acıktım' dedim. 'Abla yufka aldım. Börek mi yapayım sana baklava mı?' dedi. Son yaptığı ve son yediğim yemeğimiz oldu. Allah'ım senden razı olsun iyi kalpli kardeşim. Huzurla uyu. Bu dünyada rahat edemedin orada rahat uyu iyi kalpli kardeşim. Her şeyim." notunu düştü.

taha-duymaz-semiha.jpg

HAYALLERİ DE ENKAZLA BİRLİKTE YERLE BİR OLDU


Kardeşinin acı haberi ile yıkılan abla Semiha Duymaz ise son paylaşımıyla herkesi ağlattı. Taha'nın kaydettiği son notu takipçileriyle paylaşan abla Duymaz, "Hayalleri vardı. Hepsi, hepsi bir anda uçtu gitti. En kötüsü hiçbir şey yapamamak" sözlerini dile getirdi. Taha'nın geleceği ile ilgili yaptığı planlar gün yüzüne çıkarken kaydettiğin notlar ise herkesin yüreğine işledi. Hayattaki hedeflerine tek tek not alan ünlü fenomen, notlarında şu ifadelere yer verdi:
"Hayattaki hedeflerim
1 Eğitimimi tamamlayacağım
2 Aileme güzel bir hayat sunmak için çok çalışacağım
3 Aşçı olacağım
4 Ne olursa olsun hep iyi, dürüst bir insan olmaya çalışacağım"
taha-duymaz-not.jpg

SEMİHA DUYMAZ’DAN TEPKİ

Depremin Simge isimleri arasında yer alan Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz’dan iyi bir haber beklenirken Hatay'daki evlerinin enkazında cansız bedenlerine ulaşıldı. İki binanın birbirine girerek devrilmesi sonucunda enkaz altında kalan ünlü fenomen uzun bir süre tartışmaların gündeminde yer aldı. Taha Duymaz’ın takipçileri ablası için 'Taha'nın öldüğünü söylemiyor', 'Taha'nın üzerinden prim yapıyor' yorumunda bulunurken acılı abla duruma tepki gösterdi. Çıkan haberlerin üzerine hesabını kapatacağını açıklayan Semiha Duymaz bir süre sonra hesabını gizliye aldı. Paylaşımlarını bu şekilde devam eden Semiha Duymaz son paylaşımında Taha'nın notunu paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN