Kılıçdaroğlu temel atma töreninde konuştu: Keşke vali de burada olsaydı ama gelemez

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Elazığ'da bir lise temel atma töreninde konuşurken "Keşke Elazığ'ı yöneten yerel ve vali düzeyinde insanlar da burada olsalardı. Ama baskıdan ve korkudan gelemiyorlar" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi Temek Atma Töreni'nde konuştu. Kılıçdaroğlu, konuşmasında vatandaşların görüşleri ne olursa olsun bir arada olabilecekleri vurgusunu yaparak kucaklaşma çağrısında bulundu.

'AÇILIŞINI DA YAPACAĞIZ İNŞALLAH'

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Elazığ'ı biliyorum, tanıyorum, benim için kadim kentlerden bir tanesi. Bu konuda asıl çabayı gösteren Elazığ Milletvekili Gürsel Erol. Okullar yapılmalıydı. Her belediye başkanı yapılsın ister. Laboratuvarları olsun, çocuklar her şeyden faydalansın ister. İnşallah açılışını da yapacağız, onu da göreceğiz.

'İKTİDAR OLUNCA HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ'

Sayın İmamoğlu bir şeye değindi, keşke Elazığ'ı yöneten yerel ve vali düzeyinde insanlar da burada olsalardı. Ama baskıdan ve korkudan gelemiyorlar. İnşallah iktidar olduğumuzda böyle olmayacak. Herkesle kucaklaşacağız, görüşümüz ne olursa olsun bu kavga nedeni değil.

'ADALET OLMADAN DEVLET İNŞA EDİLEMEZ'

Adalet konusunda benim ne düşündüğümü de sadece Türkiye'de değil dünyada herkes biliyor. Adalet olmadan devlet inşa edilemez, gençler de iş bulamaz. Gençler adalet istiyor, sınavda dereceye giren atanamıyorsa adaletsizlik vardır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN