Kış koşa koşa geliyor! Erken bastıracak, tarih verildi... Mont atkı bereler çıksın

Kış koşa koşa geliyor! Erken bastıracak, tarih verildi... Mont atkı bereler çıksın

Son dakika haberi... Ağustos ayında etkili olan sıcak hava dalgası tüm yurdu kasıp kavurmaya devam ediyor. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere hava sıcaklıkları 40 dereceye kadar ulaşırken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Kış koşa koşa geliyor! Meteorologlar tarih verip uyardı. Erken bastıracak, mont atkı bereleri hazırlayın.

Afrika sıcaklıkları tüm yurdu etkisi altına almış durumda. Ağustos ayının ilk haftasında etkisini gösteren El Nino ve Eyyam-ı Bahur hava sitemleri sıcaklıkları hızla artırırken Ankara başta olmak üzere bazı kentlerde sıcaklıklar 40 dereceye kadar ulaşmış durumda. Serin havaların ardından sıcaklıklar yine yükselirken vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları ne zaman düşecek? Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Kış koşa koşa geliyor! Meteorologlar uyardı, o tarihte lapa lapa kar yağacak! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarının iç kesimleri ile Antalya'nın batısının iç kesimleri ve Muğla'nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

gfgfgf-2023-08-20t111922-827.jpg

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının Marmara ve Kıyı Ege'de mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 6 ila 9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın ise genellikle kuzey, yurdun güney ve doğu kesimlerinde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

METEOROLOGLAR UYARDI: O TARİHTE LAPA LAPA KAR YAĞACAK!

Hava durumu tahminleriyle vatandaşlar tarafından yakından takip edilen Hava Forum sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulundu. O tarihte kar yağışların geleceğini belirten twette, "2023-2024 kış sezonuna doğru gidiyoruz. İlk gelen sinyaller kar severler için pozitif yönde. Yerel yönetimler için ise negatif yönde. Önümüzdeki sezon yerel seçimler var. Kar yağışı sık sık siyasi bir malzeme olarak kullanılabilir. Bu tweeti kışın tekrar hatırlatacağız." uyarısında bulundu.

b4.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

20 AĞUSTOS 2023 PAZAR GÜNÜ

h1.png

21 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h2.png

22 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

h3.png

23 AĞUSTOS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h4.png

24 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN