Kıvanç'ın anısını anlattıktan dakikalar sonra ölüm haberini aldı

Kıvanç'ın anısını anlattıktan dakikalar sonra ölüm haberini aldı

Bein Sports canlı yayınında konuşan Güntekin Onay ve İsmail Şenol Halit Kıvanç'ın bir anısını anlattıktan sonra acı haberi aldı. İzleyenleri duygulandıran o anları Spor Spikeri İsmail Şenol sosyal medya hesabından paylaştı. Şenol yaptığı paylaşımda "Onu konuştuktan dakikalar sonra Halit Kıvanç’ın vefat haberini aldık. Çok üzgünüz. Türk televizyonculuğu için efsane bir isimdi." dedi.

Türkiye'de radyo ve televizyon yayıncılığının duayen ismi Halit Kıvanç dün 97 yaşında hayatını kaybetti. Bein Sports'ta canlı yayında konuşan Güntekin Onay ve İsmail Şenol Halit Kıvanç'ın ölümünden dakikalar önce kendisini andıkları dakikaları sosyal medya hesabından paylaştı.

Şenol ve Onay canlı yayında Halit Kıvanç'ın 1958 Dünya Kupası'ndaki Pele röportajını konuştu.

O anıdan bahseden İsmail Şenol, "Halit Kıvanç Dünya Kupası'na gidiyor, o sıralar Pele 17 yaşında... Röportaj için herkes birilerini kapmış, orada ufak bir çocuk olduğunu gören Halit Kıvanç, Pele ile röportaj yapıyor. O sıralar kimse o çocuğu tanımıyor fakat o çocuk büyüyor ve Pele oluyor. Buradan Halit abiye de uzun ömürler dileyelim, selam yollayalım" ifadelerini kullandı.

Bu anları Twitter hesabından paylaşan Şenol, "Bunu konuştuktan dakikalar sonra Halit Kıvanç’ın vefat haberini aldık. Çok üzgünüz. Türk televizyonculuğu için efsane bir isimdi. Büyüğümüz, ustamızdı. Allah rahmet eylesin." notunu düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN