KPSS soruları çalındı mı? Kpss soruları sızdırıldı mı, sınav iptal olur mu? Yediiklim yayınları ile birebir aynı sorular gündemde!

KPSS soruları çalındı mı? Kpss soruları sızdırıldı mı, sınav iptal olur mu? Yediiklim yayınları ile birebir aynı sorular gündemde!

KPSS soruları çalındı iddiası sosyal medya üzerinde büyük gündem oldu. Milyonlarca aday KPSS sorularının çalınıp çalınmadığı konusunu merak ediyor. Bunun nedeniyse Yediiklim isimli bir yayınevinin daha önceleri çekilen videolarındaki KPSS sorularının aynılarını ele aldığı iddiası. KPSS sorusu çalındı mı? KPSS soruları çalındığı iddiasının detayları haberimizde…

KPSS sorularının çalındığına dair iddialar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. 2022 KPSS'nin önceden çalınıp çalınmadığı iddiası en fazla merak edilen konular arasında yer alıyor Peki KPSS kopya iddiasına ne neden oldu? KPSS soruları çalıntı mı, intihal mi? Hangi KPSS sorularına hangi yayın üzerinde rastlanıldı? Soruları için haberimizi okuyabilirsiniz.

kpss

KPSS Yediiklim Yayınevi'nin daha önceleri KPSS 2022 Lisans Sınavı videosu içeriğinde yöneltmiş olduğu tüm sorunun sorulması gündemde yerini aldı. FETÖ tarafından iddia edilen bu olay sonrasında ÖSYM ve Yediiklim Yayınları tarafından bir açıklama yapılmadı.

yediiklim

Bu iddiaların merkezinde ne yatıyor? Yediiklim'in daha önceleri videosunda çözmüş olduğu soruların listesi KPSS ile aynı olması bu iddiayı güçlendirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN