Kriz Derinleşiyor Akaryakıt Fiyatları Fırlıyor! İşte Motorin ve Benzine İlişkin Son Dakika Haberleri

Kriz Derinleşiyor Akaryakıt Fiyatları Fırlıyor! İşte Motorin ve Benzine İlişkin Son Dakika Haberleri

Brent petrol fiyatlarının 100 dolar üzerine çıkmasıyla motorin, benzin başta olmak üzere akaryakıt fiyatlarına da zam geldi. Araç sürücüleri içinse son dönemlerde akaryakıt fiyatları en çok merak edilenler arasında girdi. Peki akaryakıtta indirim olacak mı? Motorin ve Benzine zam gelecek mi? İşte 21 Nisan 2022 Perşembe günü akaryakıt fiyatlarına dair son dakika gelişmeler.

Rusya-Ukrayna savaşından dolayı dünyada petrol krizi yaşanmaya başladı. Savaşın petrol fiyatlarını etkilemesiyle beraber brent petrol fiyatları da yükselişe geçti. 100 doların üzerine tırmanan petrolün varil fiyatı pompalara yansımaya başladı. Motorinin litresi son zamlardan sonra 22 seviyelerine çıkarken, benzin ise 19 liraya çıktı. Vatandaşın gözü kulağı ise akaryakıta yapılacak indirime yöneldi. Peki akaryakıt fiyatlarında düşüş yaşanacak mı? İşte 21 Nisan 2022 Perşembe günü güncel motorin ve benzin dair son dakika haberleri.

KRİZ TIRMANDIKÇA AKARYAKIT ZİRVEYE KOŞUYOR

Petrol fiyatlarına göre şekillenen akaryakıt fiyatları son dönemlerin en yüksek seviyesini gördü. Akaryakıt zamları araç kullananların yanı sıra toplu taşıma ücretlerine de yansımaya başladı. Maliyetten dolayı zamlanan motorin ve benzinin litresi 22 liraya çıktı. Siyasi krizlerin sonucunu vatandaş yaşarken, Rusya-Ukrayna savaşının ne zaman yumuşama dönemine geçeceği ise merak konusu oldu.

petrol-001.jpg

MOTORİN VE BENZİNDE SON DURUM

Brent petrol fiyatlarındaki yükselişle paralel olarak yükselen motorine en son 16 Nisan Cumartesi günü 1 lira 79 kuruş zam gelmişti. Son fiyat güncellemesiyle beraber Motorinin litre fiyatı İstanbul'da 22 liraya fırladı. Peki akaryakıta gelen zamlar sonrasında motorin, benzinin fiyatı Ankara, İstanbul ve İzmir'de ne kadar oldu? İşte tüm merak edilenler.

İstanbul Avrupa yakasında bir litre benzin fiyatı19,00 TL, İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı ise 19,01 TL oldu İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 22,00 TL iken Anadolu Yakası'nda 22,02 TL olarak pompalara yansıyor. İzmir'de ise benzin litre fiyatı 19,11 TL, motorinin litre fiyatı 22,10 TL. Ankara'da da durum değişmedi. Benzin litre fiyatı 19,11 TL olan Ankara'da motorin litre fiyatı 22,10 TL.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN