MEB'ten flaş ara tatil kararı! İlkokul ortaokul lise öğrencilerine çifte müjde! Veliler kahrolacak

MEB'ten flaş ara tatil kararı! İlkokul ortaokul lise öğrencilerine çifte müjde! Veliler kahrolacak

MEB'ten ilkokul, ortaokul ve liseler için flaş karar geldi. Ara tatil tartışmalarına son noktayı koyan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeli haberi vermişti. Müjdeli habere veliler üzülürken, öğrenciler havalara uçacak

Öğrenciler 'Ara tatil olacak mı?' sorusunun cevabını beklerken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, beklenen haberi verdi. Müjdeli haberi veren Özer, tartışmalara da son noktayı koydu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine çifte haber geldi.

İlkokul ortaokul ve lise öğrencileri merakla ara tatil haberini beklerken, Bakan Özer'den açıklama geldi. Ramazan tatili ile ara tatilin birleştirilmesini bekleyen öğrencilere sevindiren haber geldi. Ara tatilin süresi uzatıldı.

aratatil.jpg

ARA TATİL VE BAYRAM TATİLİ BİRLEŞMİŞTİ

Ramazan bayramı ile tatile çıkan öğrenciler ara tatilin ne zaman olacağını da merak etmeye başladı. Bakan Mahmut Özer'den ise flaş ara tatil kararı geldi. Öğrencilerin ara tatil süresi uzatıldı.

meb.jpg

Bayram tatili ile ara tatilin birleştirildiğini açıklayan Özer, tatilin 9 güne çıktığını açıkladı. Buna 17 Nisan'dan 24 Nisan'a kadar uzatılan tatil 24 Nisan'da bitiyor. Öğrenciler 24 Nisan'da ders başı yapacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN