Meteoroloji’den 3 bölge için El Nino uyarısı! Harita kırmızıya boyandı: 10 yılda bir yaşanıyor

Meteoroloji’den 3 bölge için El Nino uyarısı! Harita kırmızıya boyandı: 10 yılda bir yaşanıyor

Günlerdi El Nino uyarısı yapan Meteoroloji’den kırmızı alarm geldi. O 3 bölgede harita resmen kırmızıya döndü. Hava bir anda bir kaç derece yükselecek. Kavurucu yaz sıcağına hazır olun! Böyle sıcak 10 yılda bir geliyor

Sıcak havayı bekleyenlere uyarılar peş peşe geldi. Mevsim normallerinin altında seyreden havaların yerine kavurucu El Nino sıcakları alacak. 3 bölgede toprak ve deniz ısınmaya başladı. O bölgelerde yaşayanlar dikkat!

img-2671.jpeg
Sıcak havalar yavaş yavaş yüzünü göstermeye başlıyor. Afrika sıcakları ülkeye giriş yaptı. Cehennem sıcaklarına hazır olun. 3 bölgede El Nino tehlikesi görülmeye başladı.

3 BÖLGEDE HARİTA KIRMIZIYA DÖNÜYOR

Hava Forum tarafından, ”Denizler ısınmaya devam ediyor. Süper El Nino geliyor. Isınma bizim denizlerde de başladı. Deniz suyu sıcaklık anomali haritasına bakın. Karadeniz, Akdeniz ve Ege'de kızardı. Tek istisna yer Saros Körfezi ile Bozcaada civarı, buralar normallerin altında, soğuk şimdilik...“ uyarısı yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN