Meteoroloji’den hafta sonu uyarısı! Gökyüzü ikiye ayrılacak: Yağış, şimşek, fırtına kapıda

Meteoroloji’den hafta sonu uyarısı! Gökyüzü ikiye ayrılacak: Yağış, şimşek, fırtına kapıda

Havalarda yaşanan belirsizlik vatandaşları çileden çıkardı. Haziran ayında sağanak yağışla mücadele eden vatandaşa Meteoroloji’den kötü haber geldi. Cuma gününden sonra tedbirinizi alın! Plan yapanları kötü hava koşulları karşılayacak… Sağanak yağış, gök gürültüsü 7 gün devam edecek. İşte 15 Haziran 2023 Cuma gününden sonra hava durumu tahminleri

16 Haziran Cuma günü için Meteoroloji’den uyarı geldi. Havaların ısınmasıyla sevinen vatandaşın sevinci kursağında kalacak. 7 gün uyarısı yapan Meteoroloji sağanak yağışlarla beraber havanın bir anda buz keseceğini belirtti. Düğün ve tatil planı yapanlar dikkat! Sudan çıkmış balığa dönebilirsiniz

img-2441.jpeg

SICAK HAVAYA HASRET KALACAĞIZ! BOL YAĞIŞ YOLDA

Haziran ortasında sel felaketiyle mücadele eden Türkiye’de havalar ısınmıyor. Isınan hava ise yağmur olarak yer yüzüne geri dönüyor. Yaz sıcağına hasret kalanlara bir kötü haber daha geldi. Hava Forum tarafından o tarihler için kırmızı alarm verildi.

img-2443.jpeg

CUMA GÜNÜNDEN SONRA FELAKET GELİYOR

Cuma günü havaların ısınacağım belirten Hava Forum, ısınan havanın kısa sürede yapışa döneceğini duyurarak “Yurdumuz cuma günü bir anda ısınacak. Isınma kısa sürecek. Cuma öğleden sonra ve akşam batı bölgelerden başlayarak yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğiz. Yağışla birlikte hava sıcaklığı tekrar düşmeye başlayacak.Yağışlar aralıklarla bir 6-7 gün daha sürecek gibi duruyor...” uyarısında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN