Meteoroloji'den kritik uyarı: Sağanak ve fırtına geliyor

Meteoroloji'den kritik uyarı: Sağanak ve fırtına geliyor

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre; İç Ege, Ege'nin güneyi, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz'de yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Diğer yandan Marmara, Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli rüzgar etkisini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava durumu raporunu yayımladı. Buna göre, ülkenin güneybatı ve kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege, Ege'nin güneyi, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz'in yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın Marmara ile Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtiliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

27 AĞUSTOS 2023 PAZAR GÜNÜ

1.jpg

28 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-001.jpg

29 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

1-002.jpg

30 AĞUSTOS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-003.jpg

31 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

1-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN