Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı: Çok sert vuracak

Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı: Çok sert vuracak

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre; Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken, yağışların Rize ve Artvin'in kuzeyinde kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, ülkenin kuzeydoğu kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, Rize ile Artvin'in kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtiliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın, Marmara'da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması çağrısı yapılıyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

22 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

1-001.jpg23 AĞUSTOS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-002.jpg

24 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

1-004.jpg

25 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

1-005.jpg

26 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

1-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN