Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır hastaneye kaldırıldı

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır hastaneye kaldırıldı

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, düşmeyen yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Partiden yapılan açıklamada, Çayır'ın sağlık durumunun kontrol altına alındığı ve tedavi sürecinin yakından takip edildiği belirtildi.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır'ın yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Milli Yol Partisi'nden yapılan açıklamada, Genel Başkan Remzi Çayır'ın düşmeyen yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldığı kaydedildi. Çayır'ın sağlık durumunun kontrol altına alındığı belirtilen açıklamada, sürecin seyrinin yakından takip edildiği kaydedildi.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN