Ne dolar ne altın ne Euro… İslam Memiş büyük felaketi açıkladı: O tarihte…

Ne dolar ne altın ne Euro… İslam Memiş büyük felaketi açıkladı: O tarihte…

Dolar ve altın için kritik değerlendirmeler yapan İslam Memiş, yeni bir felaketin daha haberini verdi. Ne dolar ne altın ne Euro o tarihte en büyük sorunu açıkladı… Büyük felaket kapıda

Dolar ve altın değerlendirmeleriyle dikkat çeken İslam Memiş’ten yine çarpıcı uyarılar geldi. Yükselen enflasyonla beraber dolar/TL kurun 24 liraya dayanırken, Memiş “Uyanın” diyerek yatırımcıları uyardı.

img-2481.jpeg

DOLAR ALTIN EURO’DAN SONRA YENİ FELAKET KAPIDA

Döviz ve emtia fiyatları son yılların zirve rakamlarına ulaştı. Dolar 24 lira Euro ise 26 liraya dayandı. Yatırımcı ise uygun al-sat seviyesi beklemeye başladı. Altının güvenli liman olduğunu belirten İslam Memiş, şaşırtan bir paylaşım yaptı.

MEMİŞ’TEN YENŞ FELAKET UYARISI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Memiş, enflasyon 2024 yılında yaşanacak felaket için, “Aynı anda dünyada enflasyonun patlaması tevâfuk değildi.
Her şey kontrollü.
Uyuyanları uyandırmak artık imkansız.
Bununla ilgili bir mücadele artık söz konusu olamaz.
2024’de dünyada en çok “işsizlik” konuşulacak.
Ek iş, ek gelir.
Bol tasarruf, az israf.” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN