O belediyeden müjde geldi! 50 kişilik özel güvenlik kadrosu açıldı! Kadın ve erkek güvenlik alımı yapılacak

O belediyeden müjde geldi! 50 kişilik özel güvenlik kadrosu açıldı! Kadın ve erkek güvenlik alımı yapılacak

Belediyeler personel alımları için kolları sıvadı. O belediye tam 50 kişilik özel güvenlik kadrosu ile yüzleri güldürdü. Hem kadın hem de erkek güvenlik alımları için başvurular başladı. İşte başvuru detayları…

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İzenerji Bünyesinde 50 özel güvenlik personel alımı yapılacağı açıklandı. Özel güvenlik personel alımları için istenen şartlar merak ediliyor. İşte başvuru detayları…

ÖZEL GÜVENLİK PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilecek özel güvenlik personel alımları için adaylardan istenen şartlarda merak ediliyor. Özel güvenlik kimlik kartı bulunan( geçerlilik süresi olan) adayların başvuruda bulunabileceği belirtilirken İzmir ve çevresinde ikamet etme şartı bulunuyor. Kadın ve erkek adaylar başvuruda bulunabilecek.

ozel-guvenlik.jpg

BAŞVURU BELGELERİ NELER?

Özel güvenlik alımları için adaylardan istenen başvuru belgeleri şu şekildedir:

  • Kimlik Fotokopisi,
  • İkametgah Belgesi,
  • Özel Güvenlik Kimlik Kartı Fotokopisi

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Özel güvenlik personel alımları için adaylar 5 Nisan 2024 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor. Başvurular FUAR İZMİR Güvenlik Amirliğine yapılacak. “Hürriyet Bulv. No:18 K.6 D.12 Münir Birsel Plaza B Blok İsmet Kaptan Mah. KONAK-İZMİR” adresine müracaatlarını yapabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN