O kurumda çalışanların başına talih kuşu kondu! Kişi başı 41 bin 350 TL ödenecek, böyle promosyon anlaşması görülmedi!

O kurumda çalışanların başına talih kuşu kondu! Kişi başı 41 bin 350 TL ödenecek, böyle promosyon anlaşması görülmedi!

Bankalar, şirketlerin ve kurumların çalışanlarına maaşlarını kendi bankalarından yatırmalarını cazip hale getirmek için maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bir kamu kurumunun bankayla yaptığı promosyon anlaşması sonucu, her bir çalışana tek seferlik 41 bin 350 TL ödenmesine karar verildi. İşte, rekor promosyon anlaşmasına imza atan o kurum...

Kamu kurumlarının ve özel işletmelerin, bankalarla olan promosyon anlaşmaları yeni yılda devam ediyor. Bir promosyon anlaşması da İstanbul Üniversitesi (İÜ) ile Halkbank arasında gerçekleşti.

Yapılan protokole göre, 4 yıl için personel başına 41 bin 350 TL olarak 24 Nisan 2023 tarihinde hesaplara yatırılacak.

Rektörlük'te gerçekleşen törene İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Alkan, İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Şahin, Genel Sekreter Metin Küçük, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Abdullah Ateş, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Erdin Onur Çiçek, Dr. Ziya Gün Vakfı Müdürü Özlem Baran ve Halkbank heyeti katıldı.

istanbul-universitesi-halkbank-maas-promosyon-anlasmasi.jpg

"BÜYÜK BİR KİTLENİN BEKLEYİŞİ VARDI"

Prof. Dr. Ak, "Bu süreci Halkbank ile yürümeyi gönülden istedik çünkü bir alışılmışlık var, Halkbank'a bir güven var" dedi ve büyük bir kitlenin bekleyiş içerisinde olduğunu ifade etti.

Küçükdağ, "Bizim için gerçekten çok kıymetli, değerlisiniz. İstanbul Üniversitesi'nin bizler için yeri ayrıdır" şeklinde konuştu ve her şeye çok olumlu yaklaşıldığını dile getirdi.

İmzaların atılmasının ardından görüşme toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN