O markette tuvalet kağıdı 24 TL'ye geriledi! Rekor indirimde son günler: Tuvalet kağıdı stokları bitmeden alın

O markette tuvalet kağıdı 24 TL'ye geriledi! Rekor indirimde son günler: Tuvalet kağıdı stokları bitmeden alın

Türkiye'de sürekli olarak yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı market ürünlerine de yansıyor. Temel ihtiyaç ürünlerinden olan tuvalet kağıdı fiyatlarında sık sık zam yapılırken o market tarafından indirim müjdesi geldi. Son yılların en çok zamlanan ürünü tuvalet kağıdı indirimle 24 TL'ye kadar geriledi. İşte tüm detaylar...

O MARKETTE DEV TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen tuvalet kağıdında indirimler gelmeye devam ediyor. Yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı ile alım gücü düşen vatandaşlar indirim fırsatlarını kovalıyor. Ülkemizde yaşanan pahalılık ile birlikte marketler tarafından vatandaşın omuzundaki yükü azaltmak adına indirimler yapılıyor.

Temel ihtiyaç ürünlerinden birisi olan tuvalet kağıdı da sürekli indirim alan ürünler arasında yer aldı. İndirim listelerinin göz bebeği haline gelen tuvalet kağıdı son yıllarda yapılan zamlardan en çok etkilenen ürün olurken marketler tarafından sık sık indirim listelerinde yer veriliyor.

Enflasyon karşısında maaşı eriyen vatandaşlar indirim fırsatı kovalarken bu kez indirim ayağına geldi. O market tarafından tuvalet kağıdında dev indirim yapıldı.

toilet-paper-4941765-1920.webp

TUVALET KAĞIDI O MARKETTE 24 TL

2022 senesinde üst üste aldığı zamlar ile tepki gören tuvalet kağıdı son günlerde sık sık indirime uğruyor. İndirim listelerinde yer edinen tuvalet kağıdı son yapılan indirim ile 24 TL'ye kadar geriledi. Migros tarafından gelen indirim haberi ile birlikte vatandaşlar zincir marketin kasasında sıraya girdi.

Reyonlarda yer alan tuvalet kağıdı indirimi sonrasında ise stoklarda ciddi bir azalma meydana geldi. Neredeyse yarı fiyatına kadar düşen tuvalet kağıdı indirim fırsatı kovalayan vatandaşların dikkatini çekti.

toilet-paper-overflow-2128246-1.jpg

TUVALET KAĞIDINDA YARI FİYATINA VARAN İNDİRİM

Tuvalet kağıdında gelen indirim ile birlikte müşteri akınına uğrayan Migros market zincirlerinde tuvalet kağıdı 3'er 5'er gidiyor. Ekonomik olarak zorlukların yaşandığı dönemlerde gelen indirim vatandaşın yüzünü güldürdü.

Selpak Deluxe Pamuk Katkılı tuvalet kağıdında gelen indirim dikkatleri çekti. İndirim listesinde yer alan Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdı 4'lü paket 42,90 TL yerine sadece 24,90 TL'ye satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN