Ömer Çelik'ten İsrail zulmüne tepki: Bu zalimleri savunanlar katillerinin iş birlikçisidir

Ömer Çelik'ten İsrail zulmüne tepki: Bu zalimleri savunanlar katillerinin iş birlikçisidir

AK Parti Sözcüsü Çelik, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırılarına tepki göstererek "Kim bu zalim saldırganlığa 'İsrail'in kendini savunma hakkı' diyorsa çocuk katillerinin iş birlikçisidir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'ye yaptığı hava saldırılarını Twitter'dan kınadı. 

Çelik, yaptığı paylaşımda, İsrail'in savaş uçaklarıyla çocukları öldürdüğünü belirtti.

Çelik, şunları kaydetti: "Buna birileri 'İsrail’in kendini savunma hakkı var' diyor. Kim bu zalim saldırganlığa 'İsrail'in kendini savunma hakkı' diyorsa çocuk katillerinin iş birlikçisidir. Şimdiye kadar gördük ki 'İsrail'in kendini savunma hakkı' denilen her eylemin, yorumun ve haberin arkasında, Netanyahu gibi zalim ve fanatiklerin saldırganlığı gizleniyor."

NE OLMUŞTU? 

İşgal altındaki Doğu Kudüs'e bağlı Şeyh Cerrah Mahallesi'nde yaşayan Filistinlilerin zorunlu göçe zorlanmasıyla Filistin ile İsrail arasındaki gerginlik yeniden tırmanmıştı. 

İsrail polisi, 7 Mayıs'ta yatsı namazı sırasında Mescid-i Aksa'yı basarak cemaate plastik mermi ve ses bombalarıyla müdahale etmişti.

Son olarak İsrail'in Gazze'ye bombardımanın ardından Filistin Sağlık Bakanlığı da saldırılar sonucu 24 Filistinli şehit olduğunu duyurmuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN