Onur Alp Eker'in ölümünde beyin kanaması şüphesi: Adli tıp raporu bekleniyor

Onur Alp Eker'in ölümünde beyin kanaması şüphesi: Adli tıp raporu bekleniyor

Ankara'da kaçan kurbanlığı bulmaya çalışırken kaybolan ve hayatını kaybeden Onur Alp Eker'in dedesi Zühtü Erdoğan, torununun beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetmiş olabileceğini söyledi.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlığı bulmaya çalışırken kaybolan ve ardından hayatını kaybettiğini öğrenilen Onur Alp Eker'in dedesi Zühtü Erdoğan, konuştu.

"YARA VE DARP İZİ GÖREMEDİM"

Dede Erdoğan, haber geldikten sonra torununun cenazesinin yanına gittiğini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: "Cenaze bulunana kadar birilerinin bir şeyler yaptığını düşünüyordum, yani şüpheleniyordum. Ancak cenazeyi görünce, elbiselerinde herhangi bir ters durum olmadığını ve sağlam olduğunu gördüm. Vücudunda herhangi bir yara veya darp izi de göremedim.

"BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ OLABİLİR"

Ancak yüzüstü vaziyette olduğu ve baya orada bulunduğu için kafa bölümünde çürüme meydana gelmişti. Yorgunluktan orada kaldığını ve güneş altında kaldığı için beyin kanaması geçirmiş olabilir. Şu an için tam bir şey diyemeyiz, Adli Tıp Kurumu'nda inceleme yapılıyor. Onlardan haber bekliyoruz."

Onur Eker'in cenazesinin Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN