Samsun'da sahte kahve operasyonu: 1,2 milyon TL'lik ürün ele geçirildi

Samsun'da sahte kahve operasyonu: 1,2 milyon TL'lik ürün ele geçirildi

Samsun’da jandarma ekipleri, sahte kahve üreten bir iş yerine operasyon düzenledi. Piyasa değeri 1,2 milyon TL olan ürünlere el konuldu, 1 kişi gözaltına alındı.

Samsun’un İlkadım ilçesinde jandarma ekipleri, sahte kahve üreten bir iş yerine operasyon düzenledi. İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık ve sahte ürünle mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar sonucu, bir kişinin kahve paketlerinin sahtesini ürettiğini tespit etti. Yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 200 bin TL olan sahte kuru kahveler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Şüphelinin, sahte ürünleri piyasaya sürmeye hazırlandığı bildirildi.

aabasliksiz-9.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN