Sarı tuvalet lekeleriyle 10 dakikada vedalaşın! Rusların gizli yöntemi, kimyasal içermiyor

Sarı tuvalet lekeleriyle 10 dakikada vedalaşın! Rusların gizli yöntemi, kimyasal içermiyor

Tuvaletlerdeki inatçı sarı lekeler, birçok kişinin kabusu haline geldi. Fakat üzülmeyin! Bu lekelerle Rusların kullandığı yöntemle vedalaşabilirsiniz. Tamamen doğal olan bu yöntem sayesinde tuvalet ve klozetlerde mide bulandıran sarı lekelerden kurtulacaksınız. Doğal yöntemle tuvaletleriniz bembeyaz olsun

Kimse kirli ve sarı lekeli bir tuvalet görmekten haz etmez. Evdeki tuvaletin renk değiştirdiğini fark edip sarıya döndüğünü fark ederseniz hemen bu yöntemle el atın. Tuvaletlerdeki inatçı sarı lekeler tatsız durum olurken özellikle misafirler geldiğinde utanç verici olabilir. Peki, tuvaletteki sarı lekeler nasıl temizlenebilir? İşte yöntemi…

img-3805.jpeg

Tuvaletlerdeki inatçı sarı lekeler, birçok kişinin kabusu haline gelmiştir. Ancak bu lekelerle vedalaşmak oldukça basittir. İşte tuvalet temizliği için kullanabileceğiniz etkili bir yöntem:

NEYE İHTİYACINIZ VAR?

• 2 yemek kaşığı kabartma tozu
• 3-4 su bardağı siyah kola

img-3807.jpeg

NASIL UYGULANIR?

Tuvaletinizi temizlemek için öncelikle tuvaletin kuru olduğundan emin olun. Daha sonra Sarı lekelerin yoğun olduğu bölgelere kabartma tozu serpin. Ve Üzerine siyah kolanın dökülmesini sağlayın. Bu aşamadan sonra Kabartma tozu ve siyah kolanın kimyasal tepkimeye girdiğini göreceksiniz. Döktüğünüz kola ve kabartma tozunu Yaklaşık 10 dakika bekledikten sonra tuvalet fırçası ile temizleyin. Eğer lekeler hala geçmediyse, tuvaleti durulayın ve kurumasını bekleyin. Ardından aynı işlemi tekrarlayarak sarı lekelerle vedalaşabilirsiniz.

PEKi SARI LEKELER NEDEN OLUYOR?

Tuvaletlerdeki sarı lekelerin nedenleri arasında idrar, sert su, güneş ışığı ve zaman yer alır. Ancak yukarıdaki yöntemi uygulayarak bu lekeleri kolayca temizleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN