Seyrek saç ve kelliği bitiren doğal yöntem! Paranız cebinizde kalacak: 7 günde saç çıkartıyor

Seyrek saç ve kelliği bitiren doğal yöntem! Paranız cebinizde kalacak: 7 günde saç çıkartıyor

Seyrek saç kellik ve dökülme yaşayan kadın ve erkekler için mucize kekik yöntemiyle bu sorunlardan kolayca kurtulacaksınız. Güzellik salonları ve saç ekimi merkezlerine para harcamadan ucuz doğal ve pratik yöntemiyle günler içinde saçlarınız çıkacak. Kekik suyu yöntemini duyunca evinizden eksik etmeyecekseniz. Bebek saçlarınız kısa sürede çıkacak

Kellik ve seyrek saç sorunu olanlar için pratik ve doğal bir yöntem olan kekik suyu ile gür saçları kavuşacaksınız. Saç ektirmeye gerek kalmadan kekik suyu ile kellik ve seyrek saç sorununuzu kökten halledebilirsiniz. Evde kolay ve pratik yapılan bu yöntem kısa sürede sonuç veriyor. İşte kekik suyunu mucize saç çıkarma yöntemi

img-2730.jpeg

SAÇLARINIZ ÇIKMAYA BAŞLAYACAK

Saçlar kekik suyu ile yıkanır ve diplere lavanta yağı ve kantaron yağı karışımı iyice masaj yapılırsa diplerdeki cerahat boşalır ve saç çıkmaya başlar.

img-2754.jpeg

HAZIRLANIŞI VE UYGULANIŞI

6 bardak suyu kaynattıktan sonra bir avuç kekiği ekleyin. 5 dakika daha kaynattıktan sonra kapağını kapatarak 10 dk bekletin. Elde ettiğiniz kekik suyunu süzdükten sonra temiz saça masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Sabah yıkanan saça akşam bu suyun uygulanması en ideal yöntemdir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN