SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri yaşadı! En düşük maaş ortaya çıktı: Yüzde 15 zam ile yeni tablo

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri yaşadı! En düşük maaş ortaya çıktı: Yüzde 15 zam ile yeni tablo

Asgari ücret masasında neler var? Herkesin gözü kulağı bu toplantıda. İşte detaylar...

EMEKLİ VE MEMUR MAAŞLARI BELLİ OLDU. İŞTE YENİ ZAMLI MAAŞLAR

Emeklide memura kadar Temmuz ayında yeni yapılacak zam sonrasında vatandaşların cebine girecek para belli oldu. İşte yeni zamlı maaşlar...

asgari ücret

Emekliler için 10.258,14 TL, Memurlar için ise 24.595 TL maaş hayal değil.

Temmuzda gelecek zam ile birlikte yeni maaşlar belirlilik kazandı. Son yapılan ankete göre emekli ve memurlar için alması gereken maaşlar ortaya çıktı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre en düşük maaşların olması gereken belirlendi.

asgari ücret

5 aylık enflasyon verileri göz önüne alınarak asgari ücret ve diğer çalışanların maaşları hesaplanıyor. Bu hesaba göre ise yeni maaşlar için konuşulan tutar netlik kazandı.

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren maaş zamları yavaş yavaş netlik kazanıyor. Yeni maaş zamları ile ilgili olarak Ak Parti milletvekilleri 6 maddeden oluşan düzenlemeyi hazırladı. 5 aylık enflasyon farkı da düzenlemeye eklendi. Geriye ise verilerin işlenmesi kaldı.

asgari ücret

GÖZLER ASGARİ ÜCRET KOMİSYONUNDA

Ak Parti milletvekilleri emekliler ve en düşük memur maaşı için çalışmalarını sıklaştırdı. Şimdi ise gözler Çalışma Bakanlığının üzerinde.

Asgari ücret komisyonu ilk toplantısını yaptı ve işi uzatmadan bayramdan önce bitmesi için yoğun mesai de olacaklarını ifade etti. Komisyonun ikinci toplantısı ise Pazartesi günü yapılacak. Şimdi herkesin gözü kulağı bu komisyon toplantılarının sonucunda.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN