TİP Genel Başkanı Erkan Baş'tan İmamoğlu açıklaması: Milyonlarca yurttaşın iradesine kimse karşı koyamaz

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'tan İmamoğlu açıklaması: Milyonlarca yurttaşın iradesine kimse karşı koyamaz

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, İmamoğlu'na verilen ceza sonrası yaptığı açıklamada, "Milyonlarca yurttaşın iradesine kimse karşı koyamaz. Ne yaparsan yap seni yeneceğiz Recep Tayyip Erdoğan. Ülkemizi bu karanlıktan mutlaka kurtaracağız" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası ve siyasi yasak sonrası liderlerden destek mesajları gelmeye devam ediyor. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu'nun yanında olduklarını belirterek, karara tepki gösterdi.

YURTTAŞIN İRADESİNE KİMSE KARŞI KOYAMAZ

TİP Başkanı Erkan Baş'ın "İstanbul Yargılanıyor" etiketiyle yaptığı paylaşımı şöyle:

Milyonlarca yurttaşın iradesine kimse karşı koyamaz. Ne yaparsan yap seni yeneceğiz Recep Tayyip Erdoğan. Ülkemizi bu karanlıktan mutlaka kurtaracağız.

TİP: YARGI KARARI YOK HÜKMÜNDEDİR

TİP resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise "Saray’dan gelen talimatla verilen ve milyonlarca İstanbullu yurttaşımızın iradesini çiğneyen yargı kararı yok hükmündedir. İstanbullu yurttaşlarımız iradesini ve hakkını korumaktan vazgeçmeyecek, Saray’ın ve onun yargısının suçlarını affetmeyecek" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN