Türkiye tepeden tırnağa kıpkırmızı olacak! 4 gün aralıksız sürecek, balkon bile çıkmayın

Türkiye tepeden tırnağa kıpkırmızı olacak! 4 gün aralıksız sürecek, balkon bile çıkmayın

Türkiye'yi etkisi altına alacak olan sıcak hava dalgasıyla ilgili Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Ökten, 3 - 6 Ağustos tarihleri arasına dikkat çekti. İşte detaylar...

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Türkiye'yi önümüzdeki günlerde etkileyecek hava olayı hakkında sosyal medya hesabından bilgilendirme paylaşımında bulundu.

3 GÜN AŞIRI SICAKLAR ETKİLİ OLACAK

tre.jpg

Ökten, "Ülkemizi etkisi altına alacak olan Basra sıcakları yaklaşıyor. 3 - 6 Ağustos tarihleri arasında aşırı sıcak günlerle karşılaşacağız. Bu sefer sıcaklar, özellikle iç bölgelerde daha yoğun hissedilecek." dedi.

Bununla birlikte, Ökten, sıcakların etkileyeceği bölgeleri de açıkladı. Trakya, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'in diğer bölgelere göre daha az etkileneceğini belirten Ökten, İstanbul için de müjdeli haber verdi. 26 Temmuz'daki sıcakların tekrarlanmayacağını ve hemen ardından serin bir döneme geçileceğini ifade etti.

opera-anlik-goruntu-2023-07-31-104905-twitter-com.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN