Türkiye'nin en zehirli yılanı! Yolun ortasında birbirlerine dolanarak dehşet saçtılar... O ilimizde korkulan istila başladı!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! Yolun ortasında birbirlerine dolanarak dehşet saçtılar... O ilimizde korkulan istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görenler küçük dilini yuttu. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Yolun ortasında birbirlerine dolanarak dehşet saçtılar. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde korkulan istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Yolun ortasında birbirlerine dolanarak dehşet saçtılar. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde korkulan istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

hhjjh-1.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Çanakkale'den gelen görüntüler ise tüyleri diken diken yaptı. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Sokak ortasında dehşet saçtılar.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesindeki köy yolunda çekilen görüntüler herkesi şoke etti. İki yılanın birbirine sarılmış halde çiftleşme dansı yaptığını gören vatandaşlar, cep telefonlarına sarılarak o anları kayda aldı.

YOLUN ORTASINDA BİRBİRLERİNE SARILARAK DEHŞET SAÇTILAR

İlçeye bağlı Evciler köyü yolu üzerinde birbirine sarılı 1 metre uzunluğunda 2 yılan görünce şaşkınlık yaşadı. İki yılanın çiftleştiğini fark eden Turgay Duman, yılanların çiftleşme dansının o anlarını cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.

ghhggh-84.jpg

UZMANLAR UYARDI: KORKULAN İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar son dakika uyarısında bulundu. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN