Türkiye'ye ayın ilk yarısı için uyarı yaptı! Şubat ayının ilk yarısında program yapacaklar dikkat

Türkiye'ye ayın ilk yarısı için uyarı yaptı! Şubat ayının ilk yarısında program yapacaklar dikkat

Şubat ayının ilk yarısında program yapacaklar dikkat! Şubat ayının gelmesiyle herkesin gözü kulağı meteorolojiden gelecek haberlerde. Meteoroloji kaynakları Türkiye'ye ayın ilk yarısı için uyarı yaptı! Şubat ayı nasıl geçecek? Şubat ayında soğuk olur mu? İşte şubat ayı hava durumu tahmini...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Kış boyu beklenen kar yağışının tatmin edici seviyede gelmemesi üzerine gözler şubat ayına çevrildi. Şubat ayında yoğun kar görmeyi bekleyenler meteorolojiyi yakından takip ediyor. Meteoroloji kaynaklarından Meteoroloji Bey şubatın ilk yarısı için uyarıda bulundu.

ŞUBAT AYINDA HAVALAR NASIL OLACAK?

Meteoroloji kaynaklarından Meteoroloji Bey sayfasının X hesabından yaptığı paylaşıma göre, şubat ikinci haftasında Kuzey Avrupa ve Batı Avrupa-B.Krallık-İngiltere’de çoğunlukla normalden soğuk geçeceğini belirterek Türkiye için de beklenen hava durumu tahminini paylaştı.

Meteoroloji Bey’in tahminlerine göre, Türkiye şubat ayının ilk yarısını yani birinci ve ikinci haftasında normalden daha sıcak geçirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN