TÜVTÜRK sizden aldığı o parayı 45 katı geri ödüyor! Aracını muayene ettirenler dikkat... Başvurun paranızı geri alın

TÜVTÜRK sizden aldığı o parayı 45 katı geri ödüyor! Aracını muayene ettirenler dikkat... Başvurun paranızı geri alın

Muayene ücretlerine gelen zam sonrası vatandaşlar ekstradan zamlı fiyat ödememek için sıraya girmiş durumda. Araç muayene ücretlerine yeni zamlar gelmeden önce aracını kontrole sokmak isteyenlere kötü haber geldi. Gelen son dakika bilgisi tüm araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Araç muayenesi yaptıranlar dikkat. TÜVTÜRK sizden aldığı o parayı 45 katı geri ödüyor! Hemen başvurun paranızı misli misli geri alın. İşte detaylar...

2023 yılı itibariyle araç muayene ücretlerine yeni zam beklenirken gözler alınacak karara çevrilmiş durumda. Gelen zam sonrası fiyatların değişmesi beklenirken araçlarını muayene etmek isteyen sürücülere kötü haber geldi. Aracını muayene ettirenler dikkat! Kestikleri ücret kanunsuz çıktı, hemen başvurun ve TÜVTÜRK'ten paranızı geri isteyin. Sakın bu işlemleri yaptırırken bu hataya düşmeyin. Peki, Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK araç muayenede kredi kartı geçerli mi? İşte 2023 araç muayene ücret tarifesi...

ARAÇ MUAYENESİ YAPTIRANLAR DİKKAT!

Milyonlarca sürücüyü yakından ilgilendiriyor! 2023 yılında yeniden değerleme oranına göre araç muayene ücretlerine zam yapılması bekleniyor. Gelecek zam önce araçlarını muayene etmek isteyen sürücüler ise randevu alma telaşına girdi. Yılbaşı öncesi araç muayeneleri için randevu almak ve işlemlerini yaptırmak isteyenler de süreç ile ilgili detayları yakından araştırırken kötü haber geldi.

gfgfgf-2023-09-16t190657-786.jpg

KESTİKLERİ ÜCRETLER KANUNSUZ ÇIKTI: BAŞVURUN HEMEN PARANIZI ALIN

Ünlü ekonomist Cahit Saraçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tüm sürücüleri uyardı. Kredi kartı ödemelerinden aldıkları ilave ücretlerin hukuksuz olduğu söyleyen Cahit Saraçoğlu, "Uyanık olun... TUVTURK aracımın muayene esnasında kredi kartı ile yaptığım ödemeye karşı ekstra 12.41 TL hukuksuz olarak aldığı tutarı 543.19 lira olarak geri ödedi" çağrısında bulundu.

2023 ARAÇ MUAYENE ÜCRET TARİFESİ

Araç muayene ücreti 1 Ocak 2023 tarihinde TÜVTÜRK tarafından açıklanmıştır. Buna göre 2023 yılında araç muayene ücretleri şu şekildedir:

  • Traktör (Römorklu, Römorksuz), Motosiklet ve Motorlu Bisiklet 575,84 TL
  • Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork 1.130,44 TL
  • Otobüs, Kamyon, Çekici ve Tanker 1.528,10 TL

ARAÇ MUAYENE RANDEVUSU NASIL ALINIR?

  1. TÜVTÜRK’ün internet adresinde yer alan Ücretsiz Randevu bölümüne tıklayın.
  2. Karşınıza gelen ekrana Plaka No, Ruhsat Seri No ve randevu alınacak şehir bilgisini girin ve istasyonların yoğunluğuna göre randevunuzu alın.
  3. Ardından TÜVTÜRK’ten almak istediğiniz hizmet türünü seçin.
  4. Karşınıza randevu için tarih ve istasyon seçim ekranları gelecektir. İstasyonların yoğunluğuna göre istediğiniz tarih ve istasyonu seçin
  5. Ardından tarih ve istasyona uygun olarak randevu saatinizi seçmeniz istenecek.
  6. Son adımda ise randevunuzu onaylın

ghhghg-2023-09-16t190729-574.jpg

TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENEDE KREDİ KARTI GEÇERLİ Mİ?

Tüm istasyonlarda nakit dışında kredi kartı ve banka kartıyla da ödeme yapılabiliyor. Çağrı Merkezi’nden ön ödeme alınmıyor. Ödemelerde taksit yok. Ayrıca yarısını kredi kartı, yarısını nakit ödeme imkanı da bulunmuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN