Uçağa binmek otobüsten daha ucuz! O havayolu şirketi biletleri 399 TL'den satışa çıkardı herkes şaştı kaldı

Uçağa binmek otobüsten daha ucuz! O havayolu şirketi biletleri 399 TL'den satışa çıkardı herkes şaştı kaldı

Havacılık sektöründeki rekabet yolculara yarıyor. Son dönemde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bilet fiyatları zamlansa dönem dönem yapılan indirim kampanyaları ile uçak seyahatinin maliyeti, otobüsle yapılan yolculuğa neredeyse denk geliyor. AnadoluJet, kısa süre için geçerli olan yeni indirim kampanyasında iç hatlarda geçerli 399 TL'ye uçak biletlerini satışa sundu. İşte, AnadoluJet indirimli bilet alma ekranı...

Türk Hava Yolları'nın (THY) yurt içi uçuş operasyonlarını yürüttüğü hava yolu şirketi AnadoluJet, 1 Eylül-31 Ekim 2023 tarihleri arasındaki tek yön direkt iç hat uçuşlarında 399 TL'den başlayan indirimli biletleri satışa sundu.

anadolujet-bilet-al.jpg

ANADOLUJET İNDİRİMLİ BİLET KAMPANYASI NE ZAMAN?

AnadoluJet'in sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre yolcular, bugün ve yarın satın alacakları biletler ile 1 Eylül-31 Ekim 2023 tarihleri arasındaki seyahatlerde 399 TL'den başlayan fiyatlarla uçabilecek.

anadolujet-indirimli-bilet.jpg

ANADOLUJET İNDİRİMLİ BİLET NASIL ALINIR?

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen​​​​​​ler, ayrıntılı bilgilere AnadoluJet'in internet sitesinden ulaşabilecek.

ANADOLUJET İNDİRİMLİ BİLET AL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN