Uğur Dündar'dan SADAT krizine ilişkin açıklama: Kılıçdaroğlu'nun bize karşı kırgınlığı yok

Uğur Dündar'dan SADAT krizine ilişkin açıklama: Kılıçdaroğlu'nun bize karşı kırgınlığı yok

Gazeteci Uğur Dündar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı yayındaki SADAT krizine ilişkin yeni açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ifade eden Dündar, "Kılıçdaroğlu, TV-100 ve bana karşı en ufak kırgınlığı bulunmadığını, çok amaçlı kumpasın farkında olduğunu belirtti" dedi.

Gazeteci Uğur Dündar, TV100 ekranında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk ettiği sırada SADAT reklamı verilmesi tepkilere neden olmuştu.

Kılıçdaroğlu bugün TV100'ün Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Uğur Dündar da CHP lideriyle görüştüğünü açıkladı.

Twitter hesabından açıklama yapan Dündar, "CHP lideri Sn.Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm. TV-100 ve bana karşı en ufak kırgınlığı bulunmadığını, çok amaçlı kumpasın farkında olduğunu belirtti. Röportajı çok beğendiğini söyledi ve yeni bir söyleşi için de söz verdi. Bu da Sn.Kılıçdaroğlu'nun ve benim Sadat'a golümüz olsun!" dedi.

Dündar şöyle devam etti:

"Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ayrıca TV-100 yönetiminden, yayındaki yanlışları nedeniyle işlerine son verilen iki çalışanın tekrar işe alınmalarını rica ettiğini sözlerine ekledi... Ben de engin hoşgörüsüne ve vicdanlı yaklaşımına çok teşekkür ettim..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN