Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 30 sürekli işçi alacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 30 sürekli işçi alacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere toplam 30 sürekli işçi istihdam edeceğini duyurdu. Farklı denizcilik ve teknik pozisyonları kapsayan alımlar için başvurular 27 Şubat’a kadar Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden yapılacak. Sözlü sınav sürecine ilişkin duyurular ise Bakanlığın resmi adresinden yayımlanacak.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığın taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere farklı unvanlarda toplam 30 sürekli işçi alınacak. Kadro dağılımı şu şekilde açıklandı:

  • Tarama uzmanı (kaptan): 2 kişi
  • Sınırlı kaptan: 5 kişi
  • Deniz buhar ve motor makinisti: 3 kişi
  • Yağcı: 6 kişi
  • Usta gemici: 3 kişi
  • Gemici: 2 kişi
  • Başmakinist: 3 kişi
  • Makine operatörü: 3 kişi
  • Düz işçi: 3 kişi

Alımların tamamı sürekli işçi statüsünde gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar, açık iş ilanlarına başvurularını bugünden itibaren 27 Şubat tarihine kadar Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) resmi internet adresi üzerinden gerçekleştirebilecek.

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından sözlü sınav yapılacak. Sınav tarihi ve sonuçlarına ilişkin tüm bilgilendirmeler Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Adaylara ayrıca yazılı tebligat gönderilmeyecek.

Bakanlık tarafından yayımlanan ilan, taşra teşkilatındaki personel ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak yürürlüğe girdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN