Yarın aklı olan dışarı çıkmaz! Meteoroloji’den İstanbul için korkutan uyarı! O saate dikkat!

Yarın aklı olan dışarı çıkmaz! Meteoroloji’den İstanbul için korkutan uyarı! O saate dikkat!

Yeni yılın başlamasına günler kalırken soğuk hava dalgaları yurdu esir aldı. Geçtiğimiz hafta yılın ilk karı İstanbul'a düşmüş ve İstanbulluları 'kar heyecanı' sarmıştı. İstanbul'da yağacak kar yağışını doğru tahmin eden Ünlü Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak, vatandaşlara dikkat çekici uyarılarda bulundu.

Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber Sibirya soğukları Trakya üzerinden yurda giriş yaparken İstanbul'da yılın ilk karı geçtiğimiz hafta Silivri'ye düştü. İstanbul'un bazı kesimlerinde kar yağışı yaşanacağını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken ve tahmininde haklı çıkan Ünlü Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı aracılığıyla dikkat çekici uyarılarda bulundu.

Yurt genelinde etkisini gösteren soğul havalar İstanbullulara kar yağışının ne zaman yağacağını merak ettirirken 2022'nin bitmesine günler kala İstanbulluları 'kar heyecanı' sarmıştı. Geçtiğimiz hafta kentin bazı bölümlerinde yer yer kar yağışı görülmüştü.

1-007.jpg

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Soğuk havalar yurt genelinde etkisini gösterirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna ilişkin son değerlendirmelerini paylaştı.

Buna göre, yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevreleri ile Şanlıurfa'nın doğu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin ise hafif kar yağışlı geçmesi bekleniyor.

SİS VE PUS UYARISI

Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde pus ve sis beklendiğini açıklayan Meteoroloji, bilhassa trafiğe çıkacak vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde "İstanbul'da hava daha da soğumak üzere. Her geçen saat daha fazla üşüyeceğiz. Sıkı giyinelim. Akşam önemli bir işimiz yoksa dışarı çıkmamaya çalışalım..." açıklamasında bulunarak İstanbul'da yağacak kar yağışını doğru tahmin eden Ünlü Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak İstanbul'da gece ve sabah saatlerinde havanın puslu ve kirli olacağını duyurdu.

Meteoroloji'den o bölgelere kritik uyarı! Göz gözü görmeyecek

"BAŞ DÖNMESİ, MİDE BULANTISI..."

Kent genelinde Azot dioksit oranının artışa geçtiğini duyuran Ökten, "İstanbul'da Azot dioksit oranı tekrar artışa geçti. Her geçen gün artacak. Özellikle gece ve sabah saatlerinde zirve yapması bekleniyor. Hava puslu ve kirli olacak. Baş dönmesi, mide bulantısı, Akciğer rahatsızlıkları, boğaz enfeksiyonu görülebilir..." açıklamasında bulunarak vatandaşları uyardı.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

27 ARALIK 2022 SALI GÜNÜ

1.jpg

28 ARALIK 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-001.jpg

29 ARALIK 2022 PERŞEMBE GÜNÜ

1-002.jpg

30 ARALIK 2022 CUMA GÜNÜ

1-003.jpg

31 ARALIK 2022 CUMARTESİ GÜNÜ

1-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN