Zincir marketler o ürünü kaldırdı! Türkiye'nin gündemine oturan olay sonrası tepki: Artık satmıyorlar

Zincir marketler o ürünü kaldırdı! Türkiye'nin gündemine oturan olay sonrası tepki: Artık satmıyorlar

Zincir marketler, o ürünlerini raflarından kaldırdı! O markanın CEO'sunun üslubu, markayı adeta lekeledi! Türkiye'nin gündemine oturan olay sonrası tepki! Artık satmıyorlar...

Patiswiss marka çikolatalar, kurucusu ve CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun sosyal medya üzerindeki tartışmalı tavrı nedeniyle gündemde. Bir müşterinin küflü olduğunu iddia ettiği bir ürünleriyle ilgili paylaşımına Tunaoğlu'nun sert tepkisi, tartışmalara yol açmıştı. Müşteriye yönelik "Karşında biz ve dev Migros var" şeklindeki ifadeler, tehdit olarak yorumlanınca Patiswiss marka çikolatalar, büyük marketlerin raflarından çekilmeye başladı.

PATİSWİSS SATIŞI ARTIK YOK

patiswiss.jpg

Migros, Patiswiss çikolatalarını artık satışta bulundurmadığını gösteren bir mesajla karşılaştı. Migros'un resmi web sitesinde yapılan aramalarda, Patiswiss çikolatalarına ilişkin herhangi bir sonuç bulunamıyor. Bu durum, markanın Migros raflarından çekildiğini doğrular nitelikte.

Patiswiss ürünleri artık sadece Migros'ta değil, Carrefour ve Macro gibi diğer büyük marketlerin internet satışlarında da bulunmuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN