Habibe Çiftçioğlu Başer kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Habibe Çiftçioğlu Başer kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Başkanlığında kurulan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu listesinde yer alan Habibe Çiftçioğlu Başer’in hayat hikâyesi merak konusu oldu. Peki, Habibe Çiftçioğlu Başer kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Tüm bilgiler karar.com’da…

 

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu eski Üyesi Habibe Çiftçioğlu Başer, 1973’te İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Başer, aile şirketinde yönetici olarak görev yaptı. Başer, Meclis Üyesi olarak görev yaparken AK Parti’den istifa etmişti.

HABİBE ÇİFTÇİOĞLU BAŞER KİMDİR?

Habibe Çiftçioğlu Başer, 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aile tarafından aslen Antalyalıdır. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversiteye hazırlanmış ve İstanbul İşletme Fakültesi İşletme Bölümü’nü kazanmıştır. Eğitimini başarı ile tamamlayan Başer buradan mezun olmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan Kaynakları Yönetimi alanında Yüksek Lisansını yapmıştır.

Üniversiteyi bitirdikten sonra kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olarak görev yapmaya başlamıştır.

Habibe Çiftçioğlu Başer, özel sektör iş hayatının yanında siyasetle de ilgilenmiş be AK Parti’de siyasete girmiştir. Partinin farklı kademelerinde görevler yapmış ve 2012 ile 2015 yılları arasında 4. Dönem AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. 5. Dönemde de İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevime devam etmiştir. Son olarak Büyükçekmece AK Parti Meclis Üyeliği görevinde bulunmuştur.

Habibe Çiftçioğlu Başer evli ve 3 çocuk annesidir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

AK PARTİDEN İSTİFASI

Habibe Çiftçioğlu Başer Büyükçekmece AK Parti Meclis Üyesi olarak görev yaparken partisinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa açıklamasındaki ifadeler dikkat çekiciydi. Partisinden istifa sebebinin, partisindeki yanlış uygulamalar, alınan yanlış kararlar ve uygulamalar sebebiyle artık bu partinin bir parçası olamayacağı dolayısıyladır. Partisinde gururla görev yaptığını ancak partisinin zamanlar gerçek hizmet amacından saptığını, artık davanın yerini menfaatlerin aldığını söyleyerek istifa ettiğini açıklamıştır.

20-01/01/habibe-ciftciogluu.jpg

GELECEK PARTİSİ’NE KATILIŞI

Habibe Çiftçioğlu Başer, partisinin kuruluş amaçlarından saptığını, menfaatlerin öne çıktığını ve burada kalamayacağını açıklayarak istifa etmiştir. Bu amaçla istifa eden ve yani parti kuran Ahmet Davutoğlu’nun yanında yer almıştır. Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu listesinde yer almış ve son olarak partinin yönetim kuruluna girmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN