100 kişiden sadece 1'i bulabiliyor! Resimdeki iki gizli fareyi 12 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok!

100 kişiden sadece 1'i bulabiliyor! Resimdeki iki gizli fareyi 12 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok!

Bu optik illüzyon görüntüsünde, vahşi bir aslandan saklanan 2 fare var. 100 kişiden sadece 1'i onları 12 saniye içinde fark edebilir. Onlardan biri misin?

Buradaysanız, gözlem becerilerinize ve bilişsel yeteneklerinize meydan okuyan bulmacaları sevdiğinizi güvenle söyleyebiliriz. Ve muhtemelen şimdiye kadar bildiğiniz gibi, optik illüzyonlar becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. O yüzden bugün optik illüzyonları ve zeka oyunları çözmenin sizin için ne kadar faydalı olduğundan bahsetmek için fazla zamanınızı almayacağız; doğrudan bugünün hayali bulmacasına geçeceğiz. Ancak başlamadan önce bir uyarıda bulunalım: Bu optik yanılsama, karşılaştığımız en zor bulmacalardan biridir. Bu yüzden elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız; ancak o zaman çözebileceksiniz.

1-005.jpg

RESİMDEKİ İKİ GİZLİ FAREYİ BULABİLİR MİSİN?

Gördüğünüz gibi, ormanda vahşice kükreyen vahşi bir aslan var. İki fare bir şekilde aslanın inine gizlice girmiş ama aslanı gördükten sonra korku içinde saklanmışlar. Fareler aslanın ininde bir yerlerde saklanıyorlar ve muhtemelen zaten bildiğiniz gibi bu optik yanılsama testinin amacı saklanan iki fareyi 12 saniye içinde bulmaktır. Devam edin, zamanlayıcınızı 12 saniyeye ayarlayın ve başlayın.

Bunu daha önce de belirtmiştik ama tekrar hatırlatalım; Bu, bugüne kadar karşılaştığımız en zor optik illüzyon bulmacalarından biridir. Bunu elinizden gelenin en iyisini yaptığınızdan emin olun, aksi takdirde bu bulmacayı çözemezsiniz. 100 kişiden sadece 1'inin bu sorunu çözebildiği söyleniyor. Onlardan biri mi olacaksın?

GİZLİ FARELERİ BULDUN MU?

Bunu zor buluyorsanız, size küçük bir ipucu verebiliriz. Optik İllüzyon İpucu: Fareler aslanın üzerinde bulunabilir. Bu büyük bir ipucu ve onun yardımıyla bu optik bulmacayı kolaylıkla çözebileceğinizi umuyoruz. İki fareyi henüz görmedin mi? Eğer yapmadıysanız, acele edin. 12 saniyenizin dolmak üzere olduğuna inanıyoruz.

Bu bulmaca, gözlem becerilerinizin bir testidir. Süren doldu. Orman resminde aslandan saklanan 2 fareyi 12 saniye içinde görebildiniz mi? Yoksa başarısız mıydınız? Hadi bulalım. Bu zeka oyunu bilmecesinin çözümünü görmek için aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu optik illüzyon bulmacasında, verilen sürede aslandan saklanan iki fareyi görmeniz istendi. Birçoğunuz bu delicesine zor optik bilmeceyi çözmüş olabilirken, bazılarınız çözememiş olabilir. Bu bilmecenin zor olduğunu biliyoruz ve işte çözümü:

2-008.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN