Acun Ilıcalı Çıldırdı! 'Namusumuza Dil Uzatanı Affetmem' Ortalık Toz Duman - KARAR

Acun Ilıcalı Çıldırdı! 'Namusumuza Dil Uzatanı Affetmem' Ortalık Toz Duman - KARAR

Acun Ilıcalı Survivor All Star 2022 sonrası açıklamalar yapan Batuhan Karacakaya'nın annesine açtı ağzını yumdu gözünü. "Daha önce de affetmedim, mahkemeye verip çatır çatır aldım" diyen Acun Ilıcalı oğlunun hakkının yendiğini iddia eden Batuhan Karacakaya'nın annesine açtı ağzını yumdu gözünü.

Survivor All Star 2022 yarışmasında şampiyonluk sonrası ortalık savaş alanına döndü. Batuhan Karacakaya'nın annesi oğlunun hakkının yendiğini iddia etmişti. Acun Ilıcalı'da bu iddialar üzerine "Namusumuza dil uzatmalarına izin vermeyiz" dedi. Bu açıklamadan hemen sonra bir bomba da Batuhan Karacakaya'nın kardeşinden geldi.

ACUN ILICALI'DAN BATUHAN'IN ANNESİNE SERT SÖZLER

Survivor All Star'da şampiyon Nisa'nın olması sonrasında Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra'ya konuk oldu. Acun Ilıcalı, Survivor Batuhan'ın annesinin kendisi ve Survivor hakkında yaptığı açıklamalara sert çıktı. Acun Ilıcalı "Batuhan mektup falan yazacakmış çıksın yazsın o mektubu bekliyorum cevabını vereceğim. Kim oğlunun hakkını yemiş?" diyerek tepki gösterdi.

batuhan-survivor.jpg

Survivor finalini Batuhan Karacakaya'nın annesinin sözleri gölgeledi. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu sonrası Karacakaya ailesinin paylaşımları gündem olunca Acun Ilıcalı sinirlendi. Batuhan Karacakaya "Benim de bir mektubum var… Bekleyin" yazınca ortalık karıştı.

Acun Ilıcalı Survivor Ekstra'ya konuk olup “Batuhan mektup falan yazacakmış çıksın yazsın o mektubu bekliyorum cevabını vereceğim" diyerek sinirlendi.

acun-ilicali.jpg

'KİM OĞLUNUN HAKKINI YEMİŞ'

Acun Ilıcalı konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Nisa Batuhan'dan 3 kat fazla oy aldı. Batuhan'ın hakkı yenmedi sağ olsun annesi hakkımız yendi vs dedi ya senin ne hakkın yenmiş nerede oy nerede? Annesine sevgiler yine de ama Nisa'nın oyu 3 katı. Kim oğlunun hakkını yemiş? Batuhan sen çıktığın her oylamada elenmişsin. Elendiğinde de Ayşe iki katıydı. Kendisini severim ancak bu kadar hırs yapan arkadaşımız aslında hatayı nerede arıyorsa hırs yapmasında. Noter var. Her oylamada elenmişsin hakkım yendi demişsin. Buradaki konu şu; emeğimizi töhmet altında bırakmasına izin vermem. Daha önce böyle saçma iddialar eden bir kadını da dava ettim çatır çatır da kazandım. Namusumuza dil uzatanı affetmem. Bu kadar kişinin emeğini dil uzatılmasına izin vermem. "

'KEŞKE BU KADAR EMEK VERMESEYDİ'

Batuhan Karacakaya ve ailesinin Survivor finali gündeminde yaptığı paylaşımları dikkat çekti. Batuhan Karacakaya'nın annesi oğlunun hakkının yendiğini söyleyince Acun Ilıcalı jet hızıyla yanıt verdi ve daha önce Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinin aktif olduğunu bu sezon da aynı durumun Batuhan Karacakaya'nın annesiyle yaşandığını söyledi.

Acun Ilıcalı konuşmasının devamında ise "Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor. Herhalde şunu hiç düşünmüyor ki bizim kimden ne çıkarımız olabilir?" dedi.

melisa-karakaya.jpg

Batuhan Karacakaya'nın kardeşi Melisa Karacakaya'nın hedefinde de Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı vardı.
Melisa Karacakaya paylaşımında "Üzüldüğüm tek şey keşke abim bu kadar emek vermeseydi o da yatsaydı. Oy atan destek olan herkesten Allah razı olsun" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN