Aile kurmayı en çok isteyen burçlar hangileridir? İşte yuva sahibi olmak isteyen burçlar

Aile kurmayı en çok isteyen burçlar hangileridir? İşte yuva sahibi olmak isteyen burçlar

Bazı burçlar tam anlamı ile evlilik için deli olurlar. Onlar hayatlarına birilerini katmaktan ve her akşam yatakta yanlarında birinin olmasından mutlu olurlar. İşte evlilik için çok fazla beklemeyecek olan burçlar...

EVLİLİK KONFOR ARAYAN BOĞA BURCU İÇİNDİR

Boğalar, zodyakın konfor arayanlarıdır ve evlilikten daha rahat ne olabilir? Bu burçta doğanlar, güvenli, istikrarlı ilişkiler içinde olduklarında gelişmeye eğilimlidirler, bu nedenle evliliğin genellikle nihai hedefleri olduğu mantıklıdır. İnanılmaz derecede kendine güvenen Boğalar, paket yemek yemeye güvenebilecekleri bir partnere sahip olma fikrini severler ve yaşamları boyunca yanlarında film maratonları yaşarlar. Bu toprak burcu aynı zamanda belirleyici olarak da bilinir, bu nedenle ömür boyu bir bağlılık fikri bazılarını korkutabilirken, bir Boğa, elbette doğru kişiyi bulduktan sonra tereddüt etmeden "Yaparım" diyebilir.

8.jpg

YENGEÇ BURÇLARI İYİ VE YA KÖTÜ GÜNLERDE YANLARINDA DURACAK BİRİNİ İSTERLER

Yengeçler alışkanlıklarına bağlıdır. Yengeçler neredeyse sürekli bir güvenceye özlem duyan insanlar olarak, her gece aynı kişinin yatakta yanlarında uzanmasını isterler. Parmağında bir yüzük olması fikri onları rahatlatır. Çekinmeden severler ve sevgi dolu bir eşin onlara vaat edebileceği türden ilgiye ihtiyaçları vardır. Bu su burcunda doğanlar da aileye her şeyden fazla önem verirler. Bu nedenle ailelerine katılmak isteyen bir eşe sahip olmak yengeçler için heyecan verici bir duygudur. Yengeçler yaşam için ortaklar ararlar ve iyi ya da kötü günde.

9.jpg

AKREPLER RUH EŞLERİNE İNANIR

Akrepler, ruh eşleri fikrine kesin olarak inanırlar. Bu burcun altında doğanlar, anlaşacakları birini buldukları andan itibaren, evlilik neredeyse kaçınılmazdır. Bu işaret yoğundur ve onları korkutmak yerine, yoğun evlilik bağı onları cezbeder. Son derece tutkulu ve sadık olan Akrepler, tepetaklak düşme eğilimindedir ve bu amansız bireyler, yüzüklerin güvencesi ve bir evlilik sertifikasına sahip olana kadar dinlenmezler. Akrepler için çok erken "yaparım" diye bir şey yoktur. Yanlarında duracak birini isterler.

10.jpg

TERAZİLER PARMAKLARINDAKİ YÜZÜĞÜ SEVERLER

Zodyakın tüm işaretleri arasında, materyalist Terazi, parmağındaki o büyük ışıltılı yüzüğü herkesten daha çok ister. Terazi, aşk gezegeni Venüs tarafından yönetilir ve bu hava işaretini tamamen romantik yapar. Yalnız olmaktan nefret ederler ve yanlarında kararlı bir ortakları olduğunda en iyi şekilde çalışırlar. Bu burçta doğanlar sevmeyi ve karşılığında sevilmeyi de severler. Aynı zamanda idealist olma eğilimindedirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN