Ask-ı Memnu oyuncuları bir bir belli oluyor! Matmazel Camdaki Kız oyuncusu çıktı, görenler gözlerine inanamayacak

Ask-ı Memnu oyuncuları bir bir belli oluyor! Matmazel Camdaki Kız oyuncusu çıktı, görenler gözlerine inanamayacak

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisi beyaz perdeye yansıyor. Halit Ziya Uşaklıgil’in romanı diziden sonra bu kez de film oluyor. Bihter ve Behlül karakterleri hakkında araştırmalar devam ederken açıklama Sina Koloğlu'ndan geldi. İşte Aşk-ı Memnu dizisinin yeni başrolleri…

Başrollerinde Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisi Bu kez de film olarak ekranlara taşınıyor. Kitaptan uyarlama olarak ekranlara gelen filmde hangi oyuncuların başrol olacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Dizinin Behlül ve Matmazel karakterleri belli oldu. Karakterleri açıklayan ilk isim yazar ve müzisyen Sina Koloğlu oldu. İşte Aşk-ı Memnu dizisinin yeni başrolleri…

AŞK-I MEMNU YENİDEN ÇEKİLİYOR


Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisi bu kez de beyaz perdeye yansıyor. Dizi de Bihter ve Behlül karakterlerini Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ canlandırırken filmde yer alacak başrol oyuncuları merak ediliyor. Halit Ziya Uşaklıgil’in romanından uyarlanan filmin adı Bihter olarak ekranlara yansıyacak.

farah-zeynep-abdullah.jpg

Filmin oyuncu kadrosu hakkında açıklamalar yapılırken Bihter karakterine hayat verecek oyuncunun Farah Zeynep Abdullah olduğu açıklandı. Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler ışığında dizide Hazal Kaya'nın canlandırdığı Nihal karakterine ise genç oyuncu Helin Kandemir’in hayat vereceği iddia edildi.

helin-kandemir.jpg


FİLMİN BEHLÜL VE MATMAZEL’İ BELLİ OLDU


Bihter filminin Behlül karakteri hakkında araştırmalar devam ederken açıklama yazar ve müzisyen Sina Koloğlu'ndan geldi. Koloğlu, yeni nesil Aşk-ı Memnu hakkında açıklamalar yaparken Behlül karakterine Boran Kuzum’un hayat vereceğini belirtti. Koloğlu, Behlül karakterinin büyük olasılıkla Boran Kuzum’a verileceğini ifade etti.

boran-kuzum.jpg
Konu hakkında açıklamalarına devam eden Koloğlu, Matmazel karakterinin ise Ebru Özkan Saban'a gideceğini vurguladı.

ebru-ozkan-saban.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN